menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Pevný disk trable

Reply

Thread Tools
Old 3 februára 2008, 06:13
Nový člen skupiny

Default Pevný disk trable

Ahoj, já nedávno postavený v počítači a nainstalované Vista a fungovalo to v pohode, až do včerajška, keď som sa pokúsil pripojenie pevných diskov môjho starého na nový počítač a zistiť, či by som mohol zachrániť niečo z nich. Všechno v pořádku u jedného z pevných diskov, ale keď som v mojej ostatné pevný disk a počítač sa začal znova, je miesto nahraje na Windows XP, ktorý bol nainštalovaný na to miesto, a by som nech mi na môj Desktop pevného disku. Zkoušel jsem meniť nastavenie zavádzacej sekvencie, ale přesto šel do XP. Vzal som si z pevného disku s XP, ale teraz má počítač povie, aby som znovu pevný disk s priehľad a zvyklý jít dál, že potom. Snažil som sa uvedenie do priehľad inštalácie disk, premýšľal som musel preinštalovať Vista, a hovorí, že až sa načíta súbory však jeho prilepené na nakladanie vecí pre Vista, aj ju celú noc a didnt dostať kamkoľvek. Každý, kto má nejaké názory na to, čo môžem robiť? pomoc ocenia.
Na zdravie,
Old 3 februára 2008, 11:13
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Xaldyn View Post
Ahoj, já nedávno postavený v počítači a nainstalované Vista a fungovalo to v pohode, až do včerajška, keď som sa pokúsil pripojenie pevných diskov môjho starého na nový počítač a zistiť, či by som mohol zachrániť niečo z nich. Všechno v pořádku u jedného z pevných diskov, ale keď som v mojej ostatné pevný disk a počítač sa začal znova, je miesto nahraje na Windows XP, ktorý bol nainštalovaný na to miesto, a by som nech mi na môj Desktop pevného disku. Zkoušel jsem meniť nastavenie zavádzacej sekvencie, ale přesto šel do XP. Vzal som si z pevného disku s XP, ale teraz má počítač povie, aby som znovu pevný disk s priehľad a zvyklý jít dál, že potom. Snažil som sa uvedenie do priehľad inštalácie disk, premýšľal som musel preinštalovať Vista, a hovorí, že až sa načíta súbory však jeho prilepené na nakladanie vecí pre Vista, aj ju celú noc a didnt dostať kamkoľvek. Každý, kto má nejaké názory na to, čo môžem robiť? pomoc ocenia.
Na zdravie,
Nemáte Vista, ale musí existovať možnosť opravy tam? Ak áno, budete potrebovať opravu boot sektora a možná tabuľky. V XP sa uskutočnilo v opravách konzoly, príkazový riadený.

http://www.bleepingcomputer.com/tuto...torial148.html

Mali ste pripojenie Vista a XP diskov ako jumpered ako kapitán akúkoľvek šancu? Váš Vista disk môže byť ožralý.

Old 3 februára 2008, 15:11
Nový člen skupiny

Theres trochu problém, môj počítač spustiť z disku CD, je to automaticky a doesnt hovoria "stlačte kláves pre boot z cd" a hovorí, že "Windows sa načítava súbory ..." a keď sa to na "obrazovke sa uvádza, že okná sa načítá" (im cituje z vás mi poslal odkaz na ceste ", ale dostane uviazol tam, já dotírat dostať cez to. V skutočnosti, čo je podivné je len minúty I chopil sa obe pevné disky, a zapnul počítač, a bol schopný načítať Vista disk dokonale, je fajn (aj keď samozrejme i couldnt dostať minulosti, kedy chcete nainštalovať Vista príliš seeings pretože wasn'ta niečo pripojiť) . Čo sa také divné je, když jdu na bios, je skutočne rozpoznať pevný disk s Vista, ale stále hovorí, aby som znovu na pevný disk, keď aj zapnúť počítač a skúste si ho nahrať z toho.
Old 5. februára 2008, 10:24
Darcu Skupina

ok, máte trpezlivosť preinštalujete Vista?

Ak jumper XP disk ako master, a Vista ako slave, mali by ste byť schopní přeformátujete Vista disk. Zároveň platí, kým v XP, prázdne všetky účet hesla.

Teraz meniť jumpering a boot z CD. Teraz by ste mali byť schopní preinštalovať Vista.

Verte mi, v prípade, že XP disk jumpered ako otrok, to nebude boot XP, tak si myslím, že je všetko, čo sa stalo. Okrem toho, že XP disk by sa mal objaviť ako nové písmeno a vaše súbory budú čitateľné, že ste vyčistený heslo na všetkých účtov.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Vianočné Troubles. 4D (Ford (Ford) Ollie Spoločenstva Novinky a chat 8 3. januára 2009 07:32
DVD / CD-RW starosti ... prosím pomôžte! Hollywood Drives & Removable Media 3 14. novembra 2008 17:36
Cd Horák trable kdarrell Drives & Removable Media 3 25. September 2008 15:32
Aol teda starosti mrdaveyk Webových prehliadačov & FTP Klienti 1 2. decembra 2007 16:39
Laptop trable Darkseth Notebooky, Mobily a PDA 4 17. október 2007 12:04
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.