![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já nedávno postavený v počítači a nainstalované Vista a fungovalo to v pohode, až do včerajška, keď som sa pokúsil pripojenie pevných diskov môjho starého na nový počítač a zistiť, či by som mohol zachrániť niečo z nich. Všechno v pořádku u jedného z pevných diskov, ale keď som v mojej ostatné pevný disk a počítač sa začal znova, je miesto nahraje na Windows XP, ktorý bol nainštalovaný na to miesto, a by som nech mi na môj Desktop pevného disku. Zkoušel jsem meniť nastavenie zavádzacej sekvencie, ale přesto šel do XP. Vzal som si z pevného disku s XP, ale teraz má počítač povie, aby som znovu pevný disk s priehľad a zvyklý jít dál, že potom. Snažil som sa uvedenie do priehľad inštalácie disk, premýšľal som musel preinštalovať Vista, a hovorí, že až sa načíta súbory však jeho prilepené na nakladanie vecí pre Vista, aj ju celú noc a didnt dostať kamkoľvek. Každý, kto má nejaké názory na to, čo môžem robiť? pomoc ocenia. Na zdravie, |
|
| |||
| |||
| Citácia:
http://www.bleepingcomputer.com/tuto...torial148.html Mali ste pripojenie Vista a XP diskov ako jumpered ako kapitán akúkoľvek šancu? Váš Vista disk môže byť ožralý.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Theres trochu problém, môj počítač spustiť z disku CD, je to automaticky a doesnt hovoria "stlačte kláves pre boot z cd" a hovorí, že "Windows sa načítava súbory ..." a keď sa to na "obrazovke sa uvádza, že okná sa načítá" (im cituje z vás mi poslal odkaz na ceste ", ale dostane uviazol tam, já dotírat dostať cez to. V skutočnosti, čo je podivné je len minúty I chopil sa obe pevné disky, a zapnul počítač, a bol schopný načítať Vista disk dokonale, je fajn (aj keď samozrejme i couldnt dostať minulosti, kedy chcete nainštalovať Vista príliš seeings pretože wasn'ta niečo pripojiť) . Čo sa také divné je, když jdu na bios, je skutočne rozpoznať pevný disk s Vista, ale stále hovorí, aby som znovu na pevný disk, keď aj zapnúť počítač a skúste si ho nahrať z toho. |
|
| |||
| |||
| ok, máte trpezlivosť preinštalujete Vista? Ak jumper XP disk ako master, a Vista ako slave, mali by ste byť schopní přeformátujete Vista disk. Zároveň platí, kým v XP, prázdne všetky účet hesla. Teraz meniť jumpering a boot z CD. Teraz by ste mali byť schopní preinštalovať Vista. Verte mi, v prípade, že XP disk jumpered ako otrok, to nebude boot XP, tak si myslím, že je všetko, čo sa stalo. Okrem toho, že XP disk by sa mal objaviť ako nové písmeno a vaše súbory budú čitateľné, že ste vyčistený heslo na všetkých účtov.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Vianočné Troubles. | 4D (Ford (Ford) Ollie | Spoločenstva Novinky a chat | 8 | 3. januára 2009 07:32 |
| DVD / CD-RW starosti ... prosím pomôžte! | Hollywood | Drives & Removable Media | 3 | 14. novembra 2008 17:36 |
| Cd Horák trable | kdarrell | Drives & Removable Media | 3 | 25. September 2008 15:32 |
| Aol teda starosti | mrdaveyk | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 2. decembra 2007 16:39 |
| Laptop trable | Darkseth | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 17. október 2007 12:04 |
| Thread Tools | |
| |