мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Харддриве невоља

Reply

Тхреад Тоолс
Old 3. Мар 2008, 06:13
Нови члан групе

Поздрав, Недавно сам саградио рачунар, а инсталирана виста и то је радио у реду, све до јуче кад сам покушао повезивању моје старе тврде дискове на ново рачунар видети да ЈА могао спасити било што од њих. Све је у реду за један од тврдих дискова, али кад сам ставио у мој други тврди диск и покренути рачунар поново, уместо да се учита на Уиндоус КСП која је инсталирана на то уместо и уоулднт лет ме добити на мом десктопу од врстом диску. ја суђен мењањем боот секуенце сетуп, али то још увек ишли на КСП. ЈА узети вањска хард диск са КСП, али сада мој рачунар рећи мене за Рецоннецт на хард диск са видик и навика да се онда иде даље. ЈА суђен стављајући у Виста инсталациони диск, мислећи сам морао наново Видик, и она каже да се учита датотека, медјутим његове заглави на итава ствар за Видик, оставих га на целу ноћ и није се нигде. Било ко имати било који идеја за оно што ја могу учинити? Било каква помоћ је добродошла.
Живели,
Old 3. Мар 2008, 11:13
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Ксалдын View Post
Поздрав, Недавно сам саградио рачунар, а инсталирана виста и то је радио у реду, све до јуче кад сам покушао повезивању моје старе тврде дискове на ново рачунар видети да ЈА могао спасити било што од њих. Све је у реду за један од тврдих дискова, али кад сам ставио у мој други тврди диск и покренути рачунар поново, уместо да се учита на Уиндоус КСП која је инсталирана на то уместо и уоулднт лет ме добити на мом десктопу од врстом диску. ја суђен мењањем боот секуенце сетуп, али то још увек ишли на КСП. ЈА узети вањска хард диск са КСП, али сада мој рачунар рећи мене за Рецоннецт на хард диск са видик и навика да се онда иде даље. ЈА суђен стављајући у Виста инсталациони диск, мислећи сам морао наново Видик, и она каже да се учита датотека, медјутим његове заглави на итава ствар за Видик, оставих га на целу ноћ и није се нигде. Било ко имати било који идеја за оно што ја могу учинити? Било каква помоћ је добродошла.
Живели,
Немате Виста, али мора бити поправити ту опцију? Ако је тако, морате поправити боот сектор и евентуално партицијске табеле. У КСП је то учинио на поправку конзоли, наредба дривен.

хттп://ууу.блеепингцомпутер.цом/туто...ториал148.хтмл

Јесте ли спојити Виста и КСП дисковима оба јумперед као мајстор никакве шансе? Ваш Виста диска мај су "Трасхед".

Old 3. Мар 2008, 15:11
Нови члан групе

Тхереса каквих проблема, моје рачунар не чизма сеттле са ЦД, он то и аутоматски се рећи ", притисните тастер за чизма из ЦД-а", а она каже "Уиндоус се итава датотека ..." и кад се на "екрану да прозори се учитава" (ИМ цитирање линк од вас ме послао на пут ", али се добија заглави тамо, ја лицемјерје добити некада. У ствари, чудно што је само минуте сам узео из обе тврде дискове и окренуо на рачунару, а био је у могућности за отпремање Видик диск савршено, то је био у реду (иако је очигледно и цоулднт гет прошлости где желите да инсталирате Видик превише сееингс јер није ништа прикључени на струју) . што је такође чудно кад одем у БИОС-, она заправо не показати хард диск са Видик, али држи теллинг ме то Рецоннецт на чврстом диску када укључите рачунар и пробати и добити то за отпремање од тога.
Old 5. фебруар 2008, 10:24
Донаторска Група

ок, да ли ви имати стрпљења да наново Видик?

Ако скакача КСП диск као мастер, а Виста као роб, требали бисте бити у могућности реформатизовати Видик диска. У исто време, док на КСП, све празно рачун лозинка.

Сада је суап јумперинг и чизма из ЦД-а. Сада би требало да буде у могућности за наново Видик.

Верујте ми, ако је КСП диск јумперед као роб, он неће боот КСП, тако да мислим да је све што се догодило. Штавише, диск КСП требао би се појавити као нови погон слово и датотека ће бити читљив невидљив под условом да сте лозинку на било рачуне.

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц