az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

Sabitdisklerin sorun

Reply

Konu Araçları
Old 3 Şubat 2008, 06:13
Yeni Üye Grubu

Default Sabitdisklerin sorun

Merhaba, ben son zamanlarda, ve Vista yüklü bir bilgisayarda dahili ve, dün kadar iyi çalıştı zaman yeni bilgisayara Eğer onlardan bir şey kurtarma görmek için eski sabit diskler bağlanırken çalıştı. Herşey iyi bir sabit sürücüler için olduğunu, ancak ben diğer sabit sürücüsüne yerleştirin ve tekrar bilgisayar başlamış, bunun yerine, Windows XP'de bir bu yerine, yüklü ve bana masaüstü üzerine aldığım izin wouldnt kadar yüklü Sabit sürücü. i önyükleme sırası ayarı değiştirerek denedim, ama hala XP gitti. Ama şimdi benim bilgisayar yaz Vista ile disk yeniden yapılacağını söyler, XP ile disk dışarı alıp alışmış öteki sonra git bu. Ben Vista yükleme disk, i düşünme sadece Vista'yı yeniden yüklemek zorunda kaldım koyarak denedim ve dosyaları hızlı yükler söyledi, ancak kendi Vista için yükleme şey takılıyorum, bütün gece bunu sol ve yere elde didnt. Herkes ne yapabilirim herhangi bir fikirleri var mı? herhangi bir yardım appreciated.
Peynir,
Old 3 Şubat 2008, 11:13
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Xaldyn View Post
Merhaba, ben son zamanlarda, ve Vista yüklü bir bilgisayarda dahili ve, dün kadar iyi çalıştı zaman yeni bilgisayara Eğer onlardan bir şey kurtarma görmek için eski sabit diskler bağlanırken çalıştı. Herşey iyi bir sabit sürücüler için olduğunu, ancak ben diğer sabit sürücüsüne yerleştirin ve tekrar bilgisayar başlamış, bunun yerine, Windows XP'de bir bu yerine, yüklü ve bana masaüstü üzerine aldığım izin wouldnt kadar yüklü Sabit sürücü. i önyükleme sırası ayarı değiştirerek denedim, ama hala XP gitti. Ama şimdi benim bilgisayar yaz Vista ile disk yeniden yapılacağını söyler, XP ile disk dışarı alıp alışmış öteki sonra git bu. Ben Vista yükleme disk, i düşünme sadece Vista'yı yeniden yüklemek zorunda kaldım koyarak denedim ve dosyaları hızlı yükler söyledi, ancak kendi Vista için yükleme şey takılıyorum, bütün gece bunu sol ve yere elde didnt. Herkes ne yapabilirim herhangi bir fikirleri var mı? herhangi bir yardım appreciated.
Peynir,
Ama Vista Don't have a repair seçeneği olmalı? Bu durumda, siz ve belki bölüm tablosuna önyükleme sektörü onarım gerekir. XP'de bir onarım konsolunda, tahrik komut yapılır.

http://www.bleepingcomputer.com/tuto...torial148.html

Size Vista ve XP diskleri iki ana gibi bir ihtimal jumpered bağlanmak mı? Sizin Vista diski çöpe atılan olabilir.

Old 3 Şubat 2008, 15:11
Yeni Üye Grubu

Bir sorunun Theres türlü Bilgisayarımı CD sürücüsünden, otomatik olarak ve doesnt öyle açılış yapan "basın söylemek bir boot from cd", anahtar ve diyor "Windows yükleme dosya ..." ve ne zaman, fakat "ekran, Windows" (im bu şekilde "beni gönderdi bağlantıyı teklif yüklendiğini belirten bir orada, i cant bu kurtulabilmek takılıyor. In fact, garip Ben önce bir dakika bir Whats Her iki sabit disk sürücüler dışarı aldı ve bilgisayar açık ve mükemmel Vista diske yüklemek mümkün olduğunu, bu yere de burada wasnt şey takılı) seeings Vista'yı yüklemek istiyor musunuz güzel (her ne kadar açıkça I get couldnt geçmiş oldu . Whats da garip Ben BIOS gidin, bu aslında Vista ile sabit sürücü tespit ediyor, ancak ne zaman bilgisayar açmak ve denemek ve bu gelen yük için disk yeniden söylüyor tutar.
Old 5 Şubat 2008, 10:24
Bağış Grubu

Tamam, Vista'yı yeniden yüklemek için sabır var mı?

Eğer, ana olarak XP ve Vista sürücü atlamacı köle olarak, Vista diski yeniden biçimlendirmek gerekir. Aynı zamanda, XP'de ise, boş tüm hesap şifreleri.

Şimdi CD'den jumpering ve önyükleme takas. Artık Vista'yı yeniden yüklemek gerekir.

Eğer XP diskini köle olarak jumpered ise, İnan bana, sadece önyükleme XP böylece bu oldu düşünüyorum. Ayrıca, XP diskini okunabilir yeni bir sürücü harfi ve dosyaları olarak herhangi bir hesap şifresini blanked olması koşuluyla görünecektir.

Reply

Register

Bookmarks