менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Обсяги жорстких дисків неприємності

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 лютого 2008, 06:13
Нові члени групи

Привіт, а нещодавно побудували комп'ютер і встановити Vista і все працювало нормально, до вчорашнього дня, коли я спробував підключення мого старого жорсткого диска на новий комп'ютер, щоб побачити якщо б я міг врятувати від них нічого. Все було добре для одного з жорстких дисків, проте коли я ставлю в моїй інший жорсткий диск, і завів комп'ютер знову, то замість завантажили на Windows XP, яка була встановлена на ньому замість цього, і Wouldnt дозвольте мені отримати на свій робочий стіл з жорсткий диск. Я спробував зміну встановлення послідовності завантаження, але все ж таки пішов до XP. Я вийняв XP жорсткий диск, але зараз мій комп'ютер говорить мені, щоб підключити жорсткий диск з Vista, а звичай йти далі то що. Я намагався ставити в інсталяційний диск Vista, думаючи, що я тільки що перевстановити Vista, і вона каже, він завантажує копіювання файлів, однак його застрягли на навантаження річ для Vista, я залишив її на всю ніч, і вона didn't отримати в будь-якому місці. Кого-небудь є ідеї, що я можу зробити? Ми раді кожному допомогти.
Ура,
Old 3 лютого 2008, 11:13
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Xaldyn View Post
Привіт, а нещодавно побудували комп'ютер і встановити Vista і все працювало нормально, до вчорашнього дня, коли я спробував підключення мого старого жорсткого диска на новий комп'ютер, щоб побачити якщо б я міг врятувати від них нічого. Все було добре для одного з жорстких дисків, проте коли я ставлю в моїй інший жорсткий диск, і завів комп'ютер знову, то замість завантажили на Windows XP, яка була встановлена на ньому замість цього, і Wouldnt дозвольте мені отримати на свій робочий стіл з жорсткий диск. Я спробував зміну встановлення послідовності завантаження, але все ж таки пішов до XP. Я вийняв XP жорсткий диск, але зараз мій комп'ютер говорить мені, щоб підключити жорсткий диск з Vista, а звичай йти далі то що. Я намагався ставити в інсталяційний диск Vista, думаючи, що я тільки що перевстановити Vista, і вона каже, він завантажує копіювання файлів, однак його застрягли на навантаження річ для Vista, я залишив її на всю ніч, і вона didn't отримати в будь-якому місці. Кого-небудь є ідеї, що я можу зробити? Ми раді кожному допомогти.
Ура,
У вас немає Vista, але має бути варіантом ремонту там? Якщо це так, вам потрібно відновити завантажувальний сектор і, можливо, таблицю розділів. В XP це робиться в ремонті консолі команду Driven.

http://www.bleepingcomputer.com/tuto...torial148.html

Ви підключіть Vista і XP диски обох перемичками як майстер з якийсь шанс? Ваш Перспектива диск може мати в корзину.

Old 3 лютого 2008, 15:11
Нові члени групи

Theres роду проблема, мій комп'ютер робить завантаження з компакт-диска, то робить це автоматично і doesn't говорять "Натисніть будь-яку клавішу для завантаження з компакт-диска", і вона каже "Windows завантажує файли ..." і коли це робить екран "про те, що Windows завантажується" (І. цитуючи посиланням ви мені надіслали By The Way ", але воно застряє там, я нахиляє обійти його. Справді, Whats дивно це всього лише хвилину тому я вийняв як жорсткі диски, і включив комп'ютер, і він зміг завантажити диск Vista чудово, це було добре (хоча, очевидно, я Couldnt отримати минуле, де ви хочете встановити Vista занадто seeings як там нічого Wasn't підключений) . Whats також дивно, коли я йду в BIOS, він дійсно виявляє жорсткий диск з Vista, проте вона не перестає повторювати мені, щоб підключити жорсткий диск, коли я включаю комп'ютер і спробувати отримати його від цього навантаження.
Old 5 лютого 2008, 10:24
Донор групи

Добре, чи є у Вас терпіння, щоб перевстановити Vista?

Якщо перемичка диска XP майстер, і як слов'янський Vista, ви зможете відформатувати диск Vista. У той же час, тоді як в XP, всі порожні паролі облікових записів.

Тепер своп джамперів і завантажитися з компакт-диска. Тепер ви зможете повторно встановити Vista.

Повірте мені, якщо на диску XP є перемичками як раб, він не завантажується XP, тому я думаю, що це все, що сталося. Крім того, на диску XP повинен виглядати як новий диск і ваші файли будуть читаються, якщо Ви маєте гасяться пароль на будь-яких рахунках.

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.