![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, а нещодавно побудували комп'ютер і встановити Vista і все працювало нормально, до вчорашнього дня, коли я спробував підключення мого старого жорсткого диска на новий комп'ютер, щоб побачити якщо б я міг врятувати від них нічого. Все було добре для одного з жорстких дисків, проте коли я ставлю в моїй інший жорсткий диск, і завів комп'ютер знову, то замість завантажили на Windows XP, яка була встановлена на ньому замість цього, і Wouldnt дозвольте мені отримати на свій робочий стіл з жорсткий диск. Я спробував зміну встановлення послідовності завантаження, але все ж таки пішов до XP. Я вийняв XP жорсткий диск, але зараз мій комп'ютер говорить мені, щоб підключити жорсткий диск з Vista, а звичай йти далі то що. Я намагався ставити в інсталяційний диск Vista, думаючи, що я тільки що перевстановити Vista, і вона каже, він завантажує копіювання файлів, однак його застрягли на навантаження річ для Vista, я залишив її на всю ніч, і вона didn't отримати в будь-якому місці. Кого-небудь є ідеї, що я можу зробити? Ми раді кожному допомогти. Ура, |
|
| |||
| |||
| Цитата:
http://www.bleepingcomputer.com/tuto...torial148.html Ви підключіть Vista і XP диски обох перемичками як майстер з якийсь шанс? Ваш Перспектива диск може мати в корзину.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Theres роду проблема, мій комп'ютер робить завантаження з компакт-диска, то робить це автоматично і doesn't говорять "Натисніть будь-яку клавішу для завантаження з компакт-диска", і вона каже "Windows завантажує файли ..." і коли це робить екран "про те, що Windows завантажується" (І. цитуючи посиланням ви мені надіслали By The Way ", але воно застряє там, я нахиляє обійти його. Справді, Whats дивно це всього лише хвилину тому я вийняв як жорсткі диски, і включив комп'ютер, і він зміг завантажити диск Vista чудово, це було добре (хоча, очевидно, я Couldnt отримати минуле, де ви хочете встановити Vista занадто seeings як там нічого Wasn't підключений) . Whats також дивно, коли я йду в BIOS, він дійсно виявляє жорсткий диск з Vista, проте вона не перестає повторювати мені, щоб підключити жорсткий диск, коли я включаю комп'ютер і спробувати отримати його від цього навантаження. |
|
| |||
| |||
| Добре, чи є у Вас терпіння, щоб перевстановити Vista? Якщо перемичка диска XP майстер, і як слов'янський Vista, ви зможете відформатувати диск Vista. У той же час, тоді як в XP, всі порожні паролі облікових записів. Тепер своп джамперів і завантажитися з компакт-диска. Тепер ви зможете повторно встановити Vista. Повірте мені, якщо на диску XP є перемичками як раб, він не завантажується XP, тому я думаю, що це все, що сталося. Крім того, на диску XP повинен виглядати як новий диск і ваші файли будуть читаються, якщо Ви маєте гасяться пароль на будь-яких рахунках.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |