по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Дискове & сменяемите носители

Register

HARDISK КАПАЦИТЕТА

Reply

Нишка Инструменти
Old 8ми май 2008 г., 04:44
Забранени група

Default HARDISK КАПАЦИТЕТА

Моят твърдия диск капацитет е 160gb, когато го видя по компютърни свойства тя показва само 20gb и и не мога да инсталирате нови неща в компютъра.

Благодарности
Old 8ми май 2008 г., 05:36
Номер на групата

Default HARDISK КАПАЦИТЕТА

Кликнете с десния бутон My Computer и изберете управлява. Слез диск мениджмънт. Какво пише там?

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Image смесител 3 - капацитет на издаване iixxxii Мултимедия & Codecs 0 1-во Юни 2009 12:44
Image смесител 3 - капацитет на издаване batholomew Мултимедия & Codecs 0 31 май 2009 г. 12:23
Капацитет на твърдия диск се съобщава за по-ниски от Следва да се VJH Дискове & сменяемите носители 5 11 Март 2009 18:21
XP ПРО не признава капацитет на твърди дискове simonkenya Windows операционни системи 5 20 февруари 2008 год. 14:58
Настройка на нов лаптоп, hardisk шофьори проблем с Vista Ремо Дискове & сменяемите носители 1 8 ноември 2007 08:46
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc