![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj je tvrdi disk kapaciteta 160GB, kad vidim u računalo svojstva pokazuje samo 20gb a i ne mogu instalirati nove stvari u računalo. Hvala |
|
| |||
| |||
| Desnom tipkom miša kliknite My Computer i odaberite Uredi. Siđi to Disk Management. Što to ima reći?
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Image mikser 3 - Kapacitet Issue | iixxxii | Multimedija i kodeci | 0 | 1. lipnja 2009 12:44 |
| Image mikser 3 - Kapacitet Issue | batholomew | Multimedija i kodeci | 0 | 31. svibanj 2009 12:23 |
| Hard Drive Capacity Biti izviješteno niža nego ga treba | VJH | Drives & Izmjenjivi mediji | 5 | 11. ožujak 2009 18:21 |
| XP Pro ne priznajući kapacitet tvrdih diskova | simonkenya | Windows Operating Systems | 5 | 20. veljača 2008 14:58 |
| Setup novi laptop, problem s hardisk vozača Vista | Remo | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 8. studeni 2007 08:46 |
| Thread Tools | |
| |