mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

HARDISK CAPACITY

Reply

Thread Tools
Old Maijs 8, 2008, 04:44
Banned Group

Default HARDISK CAPACITY

Mana cietā diska ietilpība ir 160GB, kad redzu datoru īpašības, tas liecina tikai 20gb un un es nevaru uzstādīt jaunas lietas datorā.

Pateicība
Old Maijs 8, 2008, 05:36
Donors Group

Default HARDISK CAPACITY

Labo pogu noklikšķiniet uz Mans dators un izvēlieties Pārvaldīt. Iet uz leju, lai Disk Management. Ko tas saka tur?

Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Image Mixer 3 - Jauda Issue iixxxii Multimedia & Kodekus 0 1 jūnijs 2009 12:44
Image Mixer 3 - Jauda Issue batholomew Multimedia & Kodekus 0 31 maijs 2009 12:23
Hard Drive Capacity Being pārskatu zemāka nekā tām būtu jābūt VJH Drives & Removable Media 5 11 marts 2009 18:21
XP PRO neatzīstot jauda Cietie diski simonkenya Windows Operating Systems 5 20 februāris 2008 14:58
Setup jauns klēpjdators, hardisk autovadītāju problēma ar Vista Remo Drives & Removable Media 1 8 novembris 2007 08:46
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.