mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Hard disc CAPACITATE

Reply

Thread Tools
Old 8 mai 2008, 04:44
Banned Group

Default Hard disc CAPACITATE

Meu de hard disk este capacitatea de 160GB, atunci când am văzut în computer proprietăţi care le afişează doar 20gb şi i şi nu se poate instala lucruri noi în calculator.

Mulţumesc
Old 8 mai 2008, 05:36
Grupul de donator

Default Hard disc CAPACITATE

Click dreapta pe My Computer şi selectaţi Admin. Du-te la Disk Management. Ce scrie acolo?

Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Imagine Mixer 3 - Capacitatea eliberarii iixxxii Multimedia & Codecs 0 1 Jun 2009 12:44
Imagine Mixer 3 - Capacitatea eliberarii batholomew Multimedia & Codecs 0 31 mai 2009 12:23
Hard-disk de capacitate fiind raportate mai mici decât Ar trebui să fie VJH Drives & Removable Media 5 11 martie 2009 18:21
XP Pro nu recunoaşte capacitatea de a hard diskurilor simonkenya Sisteme de operare Windows 5 20 februarie 2008 14:58
Setup nou laptop, Hard disc drivere problemă cu Vista Remo Drives & Removable Media 1 8 noiembrie 2007 08:46
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.