![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Meu de hard disk este capacitatea de 160GB, atunci când am văzut în computer proprietăţi care le afişează doar 20gb şi i şi nu se poate instala lucruri noi în calculator. Mulţumesc |
|
| |||
| |||
| Click dreapta pe My Computer şi selectaţi Admin. Du-te la Disk Management. Ce scrie acolo?
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
![]() |
|
| Marcaje |
Similar Threads | ||||
| Fir | Thread Starter | Forum | Răspunsurile | Ultimul mesaj |
| Imagine Mixer 3 - Capacitatea eliberarii | iixxxii | Multimedia & Codecs | 0 | 1 Jun 2009 12:44 |
| Imagine Mixer 3 - Capacitatea eliberarii | batholomew | Multimedia & Codecs | 0 | 31 mai 2009 12:23 |
| Hard-disk de capacitate fiind raportate mai mici decât Ar trebui să fie | VJH | Drives & Removable Media | 5 | 11 martie 2009 18:21 |
| XP Pro nu recunoaşte capacitatea de a hard diskurilor | simonkenya | Sisteme de operare Windows | 5 | 20 februarie 2008 14:58 |
| Setup nou laptop, Hard disc drivere problemă cu Vista | Remo | Drives & Removable Media | 1 | 8 noiembrie 2007 08:46 |
| Thread Tools | |
| |