менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Hardisk ПОТЕНЦІАЛ

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 2008 Травень, 04:44
Забороненої угруповання

Default Hardisk ПОТЕНЦІАЛ

Моя місткість жорсткого диска 160GB, коли я дивлюся у властивостях комп'ютера він показує тільки 20gb, і я не можу встановити нові речі в комп'ютер.

Спасибо
Old 8 2008 Травень, 05:36
Донор групи

Default Hardisk ПОТЕНЦІАЛ

Клацніть правою кнопкою миші "Мій комп'ютер" і виберіть "Управління". Спустіться в Управління дисками. Що там говорити?

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Image Mixer 3 - Нарощування випуску iixxxii Мультимедіа & кодеки 0 1 червня 2009 12:44
Image Mixer 3 - Нарощування випуску Бартоломью Мультимедіа & кодеки 0 31 травня 2009 12:23
Ємність жорсткого диска повідомляється нижче, ніж має бути VJH Знімні накопичувачі І ЗМІ 5 11 березня 2009 18:21
XP PRO не визнаючи потенціал жорстких дисків simonkenya Операційні системи Windows 5 20 лютого 2008 14:58
Установка нового ноутбука, Hardisk Проблема з драйверами Vista Remo Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 8 листопада 2007 08:46
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.