![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Моя місткість жорсткого диска 160GB, коли я дивлюся у властивостях комп'ютера він показує тільки 20gb, і я не можу встановити нові речі в комп'ютер. Спасибо |
|
| |||
| |||
| Клацніть правою кнопкою миші "Мій комп'ютер" і виберіть "Управління". Спустіться в Управління дисками. Що там говорити?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Image Mixer 3 - Нарощування випуску | iixxxii | Мультимедіа & кодеки | 0 | 1 червня 2009 12:44 |
| Image Mixer 3 - Нарощування випуску | Бартоломью | Мультимедіа & кодеки | 0 | 31 травня 2009 12:23 |
| Ємність жорсткого диска повідомляється нижче, ніж має бути | VJH | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 11 березня 2009 18:21 |
| XP PRO не визнаючи потенціал жорстких дисків | simonkenya | Операційні системи Windows | 5 | 20 лютого 2008 14:58 |
| Установка нового ноутбука, Hardisk Проблема з драйверами Vista | Remo | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 8 листопада 2007 08:46 |
| Різьба Інструменти | |
| |