![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Преди всичко нека ти кажа благодаря на вас и на всички онези, които са ми помогна през изминалите няколко месеца решават какво да купят компоненти за изграждане на новата ми. Всичко се завтече гладко и съм писмено за това съобщение на моята чисто нова машина! Няколко въпроси все още се нуждаят адресиране; BIOS признава двете си HD на My Computer, но показва само една от кара, няма кой да знае защо е това? На второ място, моят DVD плеър не идват с драйвери и не се признават във всички от BIOS или на машина. Какво мога да направя, за да разрешите този? Благодаря отново на всички ви помогне да момчета са предоставили! Тя прави работата много лесно
__________________ Миналата нощ лежах в леглото погледна към звездите в небето и си помислих, където пък е най-таван. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| добре за HDD се опитаме отиваш в диск мениджър (контрол pannel \ Admin Tools \ компютър управление) и да видим какво пише там, може просто да се, че другите ви HDD does't имат partion е така не е призната с прозорци, ако един HDD казва unaccolated за всички пространство, нали клик, и кликнете създадете нов дял.
| |||
| |||
| Хубаво време за реакция! Благодаря, че един работник чар! Сега, ако само можех да получа bloomin звук към работа ... LOL
__________________ Миналата нощ лежах в леглото погледна към звездите в небето и си помислих, където пък е най-таван. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що се отнася до DVD устройството, той не изисква никакви трета страна шофьорите, всички водачи са родови и включени в Windows.
| |||
| |||
| Благодаря за отговора Фил. В устройството е Pioneer DVR-215BK 20x DVD ± Р. Неговият един SATA диск. Как действа това засяга неща? Благодарности
|
| |||
| |||
| В този случай, забравяме джъмпърен, тя не се прилага. Има мощност Запознаване с устройството ... т.е. нищо осветление или може да отворите тавата? |
|
| |||
| |||
| Кликнете с десния бутон и на моя компютър и отидете свойства, след което hardwarezdevice мениджър. Намерете CD диск там, и опитайте правото щракване и щракване обновяване шофьори. |
|
| |||
| |||
| Хей момчета благодаря за отговора. Аз рестартирали компютъра си тази сутрин и на DVD-ROM е да се работи правилно сега. Благодаря за коментара:)