menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

HD DVD a uznávání

Reply

Thread Nástroje
Old 30. května 2008, 15:39
Dárce Skupina

Default HD DVD a uznávání

Za prvé dovolte mi poděkovat všem, kteří pomohli mi během několika posledních měsíců rozhodnout, co si koupit komponenty pro svůj nový stavět. Vše běžel hladce a píšu tuto zprávu na můj zbrusu nový stroj! Manželský pár otázek ještě potřeba řešit;

BIOS uznává i mé HD, ale můj počítač pouze jedním z mechaniky, Ví někdo, proč to je?

Za druhé, můj DVD přehrávač nepřišel s žádnou řidiče a není uznán vůbec BIOS nebo počítač. Co mohu udělat pro vyřešení tohoto?

Díky opět za všechny vám pomohou chlapci poskytli! Jedná se o práci mnohem jednodušší
Old 30. května 2008, 15:44
Dárce Skupina

i pro hdd to zkuste jít na disk manager (kontrola pannel \ admin tools \ počítačové řízení), a uvidíte, co se tam říká, že by mohlo být, že právě vaše další hdd does't má partion nastaven tak nebyla uznána s okny, pokud jedna hdd říká unaccolated pro všechna místa, klikněte pravým tlačítkem myši a klepněte na vytvoření nového oddílu.

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 30. května 2008, 15:59
Dárce Skupina

Nice doba odezvy! Díky, že pracoval šarm! Teď jen, pokud bych mohl dostat bloomin zvuk do práce ... lol
Old 30. května 2008, 16:19
Dárce Skupina

Pokud jde o DVD, to nevyžaduje žádné třetí straně ovladače, všechny ovladače jsou generické a jsou zahrnuty v systému Windows.

Pokud jednotka není zobrazeno v bios, zkontrolovat jumper nastaven správně (za předpokladu, že je to IDE) a ujistěte se, že MOLEX (power) konektorem je tlačena v plném rozsahu.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 30. května 2008, 16:35
Dárce Skupina

Díky za odpověď Phil. Na disku je Pioneer DVR-215BK 20x DVD ± R. Jeho jeden SATA disk. Jak to ovlivní to?

Díky
Old 30. května 2008, 16:44
Dárce Skupina

V takovém případě zapomenout na svetr, to neplatí.

Je moc dostat na disk ... tj. něco osvětlení nebo můžete otevřít zásuvku?
Old 31. května 2008, 00:05
Dárce Skupina

i pravým tlačítkem myši na svém počítači a jít nemovitostí, pak hardwarezdevice manažera. Najdete na CD-ROM, a zkuste kliknutí pravým tlačítkem a kliknete na tlačítko aktualizovat ovladače.
Old 31. května 2008, 06:17
Dárce Skupina

Ahoj kluci díky za odpověď. JÁ opakovaný start má počítač ráno a DVD-ROM se zdá být nyní funguje správně. Díky za komentáře:)

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Toshiba Baterie Uznání problému githanis Notebooky, Mobily a PDA 0 31. května 2009 07:12
Potřebujete pomoc s Bios -> CD ROM uznání jimbobway Drives & Removable Media 1 13. června 2008 02:38
Fotoaparát uznání problémů Batmancaver Digitální zobrazovací & Tiskárny 2 28. prosince 2007 13:47
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.