![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Za prvé dovolte mi poděkovat všem, kteří pomohli mi během několika posledních měsíců rozhodnout, co si koupit komponenty pro svůj nový stavět. Vše běžel hladce a píšu tuto zprávu na můj zbrusu nový stroj! Manželský pár otázek ještě potřeba řešit; BIOS uznává i mé HD, ale můj počítač pouze jedním z mechaniky, Ví někdo, proč to je? Za druhé, můj DVD přehrávač nepřišel s žádnou řidiče a není uznán vůbec BIOS nebo počítač. Co mohu udělat pro vyřešení tohoto? Díky opět za všechny vám pomohou chlapci poskytli! Jedná se o práci mnohem jednodušší
__________________ Minulou noc jsem ležel v posteli hledali až na hvězdy na obloze a myslel jsem, že pro sebe, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i pro hdd to zkuste jít na disk manager (kontrola pannel \ admin tools \ počítačové řízení), a uvidíte, co se tam říká, že by mohlo být, že právě vaše další hdd does't má partion nastaven tak nebyla uznána s okny, pokud jedna hdd říká unaccolated pro všechna místa, klikněte pravým tlačítkem myši a klepněte na vytvoření nového oddílu.
| |||
| |||
| Nice doba odezvy! Díky, že pracoval šarm! Teď jen, pokud bych mohl dostat bloomin zvuk do práce ... lol
__________________ Minulou noc jsem ležel v posteli hledali až na hvězdy na obloze a myslel jsem, že pro sebe, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud jde o DVD, to nevyžaduje žádné třetí straně ovladače, všechny ovladače jsou generické a jsou zahrnuty v systému Windows.
Pokud jednotka není zobrazeno v bios, zkontrolovat jumper nastaven správně (za předpokladu, že je to IDE) a ujistěte se, že MOLEX (power) konektorem je tlačena v plném rozsahu. Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Díky za odpověď Phil. Na disku je Pioneer DVR-215BK 20x DVD ± R. Jeho jeden SATA disk. Jak to ovlivní to? Díky
|
| |||
| |||
| V takovém případě zapomenout na svetr, to neplatí. Je moc dostat na disk ... tj. něco osvětlení nebo můžete otevřít zásuvku? |
|
| |||
| |||
| i pravým tlačítkem myši na svém počítači a jít nemovitostí, pak hardwarezdevice manažera. Najdete na CD-ROM, a zkuste kliknutí pravým tlačítkem a kliknete na tlačítko aktualizovat ovladače. |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci díky za odpověď. JÁ opakovaný start má počítač ráno a DVD-ROM se zdá být nyní funguje správně. Díky za komentáře:)
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Toshiba Baterie Uznání problému | githanis | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 31. května 2009 07:12 |
| Potřebujete pomoc s Bios -> CD ROM uznání | jimbobway | Drives & Removable Media | 1 | 13. června 2008 02:38 |
| Fotoaparát uznání problémů | Batmancaver | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 2 | 28. prosince 2007 13:47 |
| Thread Nástroje | |
| |