![]() |
|
| |||
| |||
| Πρώτα από όλα θα ήθελα να πω ευχαριστώ σε όλους όσους με βοήθησαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, να αποφασίσει να αγοράσει ό, τι συστατικά στοιχεία για τη νέα μου οικοδομήσουμε. Τα πάντα λειτουργούσαν ομαλά και σας γράφω αυτό το μήνυμα σε ολοκαίνουργια μηχανή μου! Ένα ζευγάρι με ζητήματα χρειάζονται αντιμετώπιση? BIOS μου αναγνωρίζει τόσο HD της My Computer, αλλά μόνο δείχνει μία από τις μονάδες δίσκου, Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Δεύτερον, μου DVD player δεν έρχονται με κάθε τους οδηγούς και δεν αναγνωρίζεται σε όλα τα BIOS ή από τη μηχανή. Τι μπορώ να κάνω για να επιλύσετε αυτό; Ευχαριστώ και πάλι όλους για την βοήθεια σας παιδιά έχουν δώσει! Θα γίνει η δουλειά πολύ πιο εύκολο
__________________ Χθες το βράδυ στο κρεβάτι μου να αναζητούν μετά από αστέρια στον ουρανό και πίστευα στον εαυτό μου, όταν το καλό είναι το ανώτατο όριο. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| καλά για την hdd προσπαθήσουμε να υπεισέλθω σε δίσκο διαχειριστή (έλεγχος pannel \ admin εργαλεία \ διαχείρισης του υπολογιστή) και να δούμε τι λέει εκεί, θα μπορούσε απλώς να είναι ότι τα άλλα σας hdd does't έχουν partion που δεν είναι αναγνωρισμένη τόσο με τα Windows, εάν ένας hdd unaccolated λέει όλα για το χώρο, κάντε δεξί κλικ και κάντε κλικ δημιουργία νέου διαμερίσματος.
| |||
| |||
| Νίκαια χρόνο απόκρισης! Χάρη ότι εργαστήκαμε γοητεία!! Τώρα, αν θα μπορούσα να πάρετε μόνο το bloomin ήχου για την εργασία ... lol
__________________ Χθες το βράδυ στο κρεβάτι μου να αναζητούν μετά από αστέρια στον ουρανό και πίστευα στον εαυτό μου, όταν το καλό είναι το ανώτατο όριο. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όσο για το DVD, ότι δεν απαιτείται κανένα τρίτο μέρος οδηγούς, όλοι οι οδηγοί είναι γενική και περιλαμβάνεται στα Windows.
Εάν η μονάδα δεν εμφανίζεται στο BIOS, ελέγξτε το jumper είναι ρυθμισμένο σωστά (με την προϋπόθεση ότι είναι IDE) και βεβαιωθείτε ότι το molex (ισχύς) βύσμα ωθείται σε πλήρως. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για την απάντηση Phil. Η οδήγηση είναι ένα Pioneer DVR-215BK 20x DVD ± R. Είναι ένα δίσκο SATA. Πώς αυτό επηρεάζει τα πράγματα; Ευχαριστώ
|
| |||
| |||
| Στην περίπτωση αυτή, ξεχνάμε το jumper, δεν εφαρμόζεται. Είναι η δύναμη για να φτάσουν στο δίσκο ... δηλαδή μέχρι το φωτισμό ή οτιδήποτε μπορείτε να ανοίξετε το δίσκο; |
|
| |||
| |||
| Επίσης, κάντε δεξί κλικ στον υπολογιστή μου και πηγαίνετε ιδιότητες, τότε hardwarezdevice manager. Βρείτε τη μονάδα CD υπάρχει, και δοκιμάστε δεξί κλικ και πατώντας ενημέρωση οδηγών. |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ρε παιδιά ευχαριστώ για την απάντηση. I επανεκκίνηση στον υπολογιστή μου σήμερα το πρωί και το DVD-ROM φαίνεται να λειτουργεί σωστά τώρα. Ευχαριστώ για τα σχόλια:)
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Toshiba Battery Αναγνώριση Προβλήματος | githanis | Laptops, Κινητά & PDA | 0 | 31 Μαΐου 2009 07:12 |
| Χρειάζεστε κάποια βοήθεια με το Bios -> CD ROM αναγνώριση | jimbobway | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 13 Ιουν 2008 02:38 |
| Κάμερα αναγνώριση προβλημάτων | Batmancaver | Digital Imaging & Printers | 2 | 28 Δεκ. 2007 13:47 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |