μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

HD DVD και αναγνώριση

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 30ης Μαΐου 2008, 15:39
Ομάδα Δωρητών

Default HD DVD και αναγνώριση

Πρώτα από όλα θα ήθελα να πω ευχαριστώ σε όλους όσους με βοήθησαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, να αποφασίσει να αγοράσει ό, τι συστατικά στοιχεία για τη νέα μου οικοδομήσουμε. Τα πάντα λειτουργούσαν ομαλά και σας γράφω αυτό το μήνυμα σε ολοκαίνουργια μηχανή μου! Ένα ζευγάρι με ζητήματα χρειάζονται αντιμετώπιση?

BIOS μου αναγνωρίζει τόσο HD της My Computer, αλλά μόνο δείχνει μία από τις μονάδες δίσκου, Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό;

Δεύτερον, μου DVD player δεν έρχονται με κάθε τους οδηγούς και δεν αναγνωρίζεται σε όλα τα BIOS ή από τη μηχανή. Τι μπορώ να κάνω για να επιλύσετε αυτό;

Ευχαριστώ και πάλι όλους για την βοήθεια σας παιδιά έχουν δώσει! Θα γίνει η δουλειά πολύ πιο εύκολο
Old 30ης Μαΐου 2008, 15:44
Ομάδα Δωρητών

καλά για την hdd προσπαθήσουμε να υπεισέλθω σε δίσκο διαχειριστή (έλεγχος pannel \ admin εργαλεία \ διαχείρισης του υπολογιστή) και να δούμε τι λέει εκεί, θα μπορούσε απλώς να είναι ότι τα άλλα σας hdd does't έχουν partion που δεν είναι αναγνωρισμένη τόσο με τα Windows, εάν ένας hdd unaccolated λέει όλα για το χώρο, κάντε δεξί κλικ και κάντε κλικ δημιουργία νέου διαμερίσματος.

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 30ης Μαΐου 2008, 15:59
Ομάδα Δωρητών

Νίκαια χρόνο απόκρισης! Χάρη ότι εργαστήκαμε γοητεία!! Τώρα, αν θα μπορούσα να πάρετε μόνο το bloomin ήχου για την εργασία ... lol
Old 30ης Μαΐου 2008, 16:19
Ομάδα Δωρητών

Όσο για το DVD, ότι δεν απαιτείται κανένα τρίτο μέρος οδηγούς, όλοι οι οδηγοί είναι γενική και περιλαμβάνεται στα Windows.

Εάν η μονάδα δεν εμφανίζεται στο BIOS, ελέγξτε το jumper είναι ρυθμισμένο σωστά (με την προϋπόθεση ότι είναι IDE) και βεβαιωθείτε ότι το molex (ισχύς) βύσμα ωθείται σε πλήρως.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 30ης Μαΐου 2008, 16:35
Ομάδα Δωρητών

Ευχαριστώ για την απάντηση Phil. Η οδήγηση είναι ένα Pioneer DVR-215BK 20x DVD ± R. Είναι ένα δίσκο SATA. Πώς αυτό επηρεάζει τα πράγματα;

Ευχαριστώ
Old 30ης Μαΐου 2008, 16:44
Ομάδα Δωρητών

Στην περίπτωση αυτή, ξεχνάμε το jumper, δεν εφαρμόζεται.

Είναι η δύναμη για να φτάσουν στο δίσκο ... δηλαδή μέχρι το φωτισμό ή οτιδήποτε μπορείτε να ανοίξετε το δίσκο;
Old 31ης Μαΐου 2008, 00:05
Ομάδα Δωρητών

Επίσης, κάντε δεξί κλικ στον υπολογιστή μου και πηγαίνετε ιδιότητες, τότε hardwarezdevice manager. Βρείτε τη μονάδα CD υπάρχει, και δοκιμάστε δεξί κλικ και πατώντας ενημέρωση οδηγών.
Old 31ης Μαΐου 2008, 06:17
Ομάδα Δωρητών

Γεια σου ρε παιδιά ευχαριστώ για την απάντηση. I επανεκκίνηση στον υπολογιστή μου σήμερα το πρωί και το DVD-ROM φαίνεται να λειτουργεί σωστά τώρα. Ευχαριστώ για τα σχόλια:)

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Toshiba Battery Αναγνώριση Προβλήματος githanis Laptops, Κινητά & PDA 0 31 Μαΐου 2009 07:12
Χρειάζεστε κάποια βοήθεια με το Bios -> CD ROM αναγνώριση jimbobway Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 13 Ιουν 2008 02:38
Κάμερα αναγνώριση προβλημάτων Batmancaver Digital Imaging & Printers 2 28 Δεκ. 2007 13:47
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.