manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

HD DVD i priznavanje

Reply

Thread Tools
Old 30 svi 2008, 15:39
Donatorska Grupa

First of all let me say hvala svima onima koji su pomogli su mi u proteklih nekoliko mjeseci, odlučite što kupiti komponente za moju novu izgradnju. Sve je tekla glatko i pišem ove poruke na moju potpuno novi stroj! Par pitanja koja još uvijek trebaju adresiranje;

BIOS prepoznaje oba moja HD's no My Computer prikazuje samo jedan od diskova, se bilo tko znati zašto je ovo?

Drugo, moj DVD player ne dolazi sa svim vozačima i nije priznat uopće by BIOS ili stroja. Što mogu učiniti kako bi riješili ovaj?

Hvala opet za svu pomoć koju je pružila dečki! To je posao puno lakši
Old 30 svi 2008, 15:44
Donatorska Grupa

dobro za hdd-a pokušat će na disk manager (kontrola pannel \ admin tools \ Computer Management) i vidite što piše tamo, to bi moglo biti samo da je vaš drugi hdd does't imaju partion postavljena tako da se ne priznaju s prozora, ako se hdd kaže unaccolated prostor za sve, pravo klik i kliknite na stvaranje novih particija.

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 30 svi 2008, 15:59
Donatorska Grupa

Nice odziva! Thanks to radili jedan šarm! Sada samo ako bih mogao dobiti zvuk bloomin za rad ... lol
Old 30 svi 2008, 16:19
Donatorska Grupa

Kao za DVD pogon, to ne zahtijeva bilo kojoj trećoj strani vozači, svi vozači su generički i uključene u Windows.

Ako se pogon ne prikazuje u bios, provjerite jumper postavljen je ispravno (pod pretpostavkom da je IDE) i provjerite da je molex (power) konektor je gurnula u potpunosti.

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 30 svi 2008, 16:35
Donatorska Grupa

Hvala za odgovor Phil. Vožnja je Pioneer DVR-215BK 20x DVD ± R. Njegov pristup SATA pogona. Kako ovo utjecati na stvari?

Hvala
Old 30 svi 2008, 16:44
Donatorska Grupa

U tom slučaju, zaboraviti jumper, to se ne primjenjuje.

Je li moci dolasku u pogon ... tj. ništa rasvjete ili možete otvoriti ladicu?
Old 31 svi 2008, 00:05
Donatorska Grupa

isto tako pravo kliknite na moj računalo i odite svojstva, zatim hardwarezdevice manager. Nađi CD tamo, i probajte desni klik i kliknete ažurirajte upravljačke programe.
Old 31 svi 2008, 06:17
Donatorska Grupa

Hej momci hvala za odgovor. JA ponovno pokretanje moj računalo jutros i DVD-ROM-a izgleda kao da se radi pravilno sada. Hvala na komentarima:)

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.