![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| First of all let me say hvala svima onima koji su pomogli su mi u proteklih nekoliko mjeseci, odlučite što kupiti komponente za moju novu izgradnju. Sve je tekla glatko i pišem ove poruke na moju potpuno novi stroj! Par pitanja koja još uvijek trebaju adresiranje; BIOS prepoznaje oba moja HD's no My Computer prikazuje samo jedan od diskova, se bilo tko znati zašto je ovo? Drugo, moj DVD player ne dolazi sa svim vozačima i nije priznat uopće by BIOS ili stroja. Što mogu učiniti kako bi riješili ovaj? Hvala opet za svu pomoć koju je pružila dečki! To je posao puno lakši
__________________ Sinoć sam ležala u krevetu gledajući gore u zvijezde na nebu, a ja mislio da se ja, gdje je pakao je strop. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobro za hdd-a pokušat će na disk manager (kontrola pannel \ admin tools \ Computer Management) i vidite što piše tamo, to bi moglo biti samo da je vaš drugi hdd does't imaju partion postavljena tako da se ne priznaju s prozora, ako se hdd kaže unaccolated prostor za sve, pravo klik i kliknite na stvaranje novih particija.
| |||
| |||
| Nice odziva! Thanks to radili jedan šarm! Sada samo ako bih mogao dobiti zvuk bloomin za rad ... lol
__________________ Sinoć sam ležala u krevetu gledajući gore u zvijezde na nebu, a ja mislio da se ja, gdje je pakao je strop. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kao za DVD pogon, to ne zahtijeva bilo kojoj trećoj strani vozači, svi vozači su generički i uključene u Windows.
| |||
| |||
| Hvala za odgovor Phil. Vožnja je Pioneer DVR-215BK 20x DVD ± R. Njegov pristup SATA pogona. Kako ovo utjecati na stvari? Hvala
|
| |||
| |||
| U tom slučaju, zaboraviti jumper, to se ne primjenjuje. Je li moci dolasku u pogon ... tj. ništa rasvjete ili možete otvoriti ladicu? |
|
| |||
| |||
| isto tako pravo kliknite na moj računalo i odite svojstva, zatim hardwarezdevice manager. Nađi CD tamo, i probajte desni klik i kliknete ažurirajte upravljačke programe. |
|
| |||
| |||
| Hej momci hvala za odgovor. JA ponovno pokretanje moj računalo jutros i DVD-ROM-a izgleda kao da se radi pravilno sada. Hvala na komentarima:)