![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Először is hadd mondom köszönöm mindazoknak, akik segítettek nekem az elmúlt néhány hónapban határozza meg, hogy milyen alkatrészeket vásárolni az új építeni. Minden zökkenőmentesen zajlott, és írok ezt az üzenetet az én teljesen új gép! Néhány kérdést még meg kell foglalkozni; BIOS felismeri a HD-én, de én csak azt mutatja, egy számítógép a meghajtókat, Tudja valaki, hogy miért ez? Másodszor, a DVD lejátszó nem jött olyan vezetők, és nem ismerik egyáltalán a BIOS-t, vagy a gép. Mit tehetek, hogy oldja meg ezt? Köszönet minden segítséget srácok adtak! Kifejtette, a munka sokkal könnyebb
__________________ Tegnap este feküdtem az ágyban keresi fel a csillagok az égen, és azt gondoltam magamban, ha a fene az a felső határt. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| valamint a HDD's try megy disk manager (ellenőrzés pannel \ admin eszközök \ Számítógép-kezelés), és mi azt mondja, ott, talán csak azt, hogy más hdd does't egy partion beállítani, nem ismeri a Windows, ha egy hdd unaccolated mondja az összes helyet, jobb klikk, és kattintson az új partíció.
| |||
| |||
| Szép válaszadási időt! Köszönjük, hogy dolgozott egy igézet! Nos, ha csak én el hang bloomin dolgozni ... lol
__________________ Tegnap este feküdtem az ágyban keresi fel a csillagok az égen, és azt gondoltam magamban, ha a fene az a felső határt. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ami pedig a DVD-meghajtó, nem igényel semmilyen harmadik fél járművezetők, a járművezetők általános és a Windows.
Ha a meghajtó nem jelenik meg a BIOS-t, ellenőrizze a jumper be van-e (feltételezve, hogy az IDE), és ellenőrizze, hogy a molex (power) csatlakozó nem nyomta le teljesen. My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| Köszi a választ Phil. A meghajtó a Pioneer DVR-215BK 20x DVD ± R Its a SATA meghajtót. Hogyan befolyásolja a dolgokat? Köszönöm
|
| |||
| |||
| Ebben az esetben felejtsd el a jumper, akkor nem kell alkalmazni. Hatalom, többek között a meghajtó ... azaz semmi világítás, illetve meg tudja megnyitni a tálcára? |
|
| |||
| |||
| is jobb kettyenés-ra a számítógépet, és menjen tulajdonságok, majd hardwarezdevice vezetője. Keresse meg a CD-meghajtó van, és próbálja jobb kattintással, és rákattint a frissítés vezetők. |
|
| |||
| |||
| Hé srácok köszönöm a választ. ÉN restarted ma reggel a számítógépet és a DVD-ROM-on, úgy tűnik, működik most. Thanks for the comments:)
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Toshiba Battery Megjelenítés Probléma | githanis | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 0 | 31. május 2009 07:12 |
| Kell egy kis segítség a Bios -> CD-ROM-elismerés | jimbobway | Drives & Removable Media | 1 | 13. június 2008 02:38 |
| Kamera elismerés problémák | Batmancaver | Digital Imaging & Nyomtatók | 2 | 28. december 2007 13:47 |
| Téma eszközök | |
| |