פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

Reply

שרשרת כלים
Old 30 במאי 2008, 15:39
קבוצת תורמים

קודם כל תן לי להגיד תודה לכל מי שעזר לי יש האחרונות כמה חודשים להחליט אילו רכיבים לקנות חדש לבנות שלי. הכל רץ בצורה חלקה ועל זה אני כותב את ההודעה על המחשב החדש! כמה בעיות עדיין צריך לטפל;

ה-BIOS מזהה את שניהם HD של המחשב שלי, אבל רק מראה אחד הכוננים, מישהו יודע למה זה?

שנית, את נגן ה-DVD לא מגיעים עם כל מנהלי ההתקנים, והוא בכלל לא הכירו או על ידי ה-BIOS של המחשב. מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה?

שוב תודה על כל העזרה שאתם מספקים! הוא עשה את העבודה הרבה יותר קל
Old 30 במאי 2008, 15:44
קבוצת תורמים

גם עבור HDD של ניסיון נכנס בדיסק מנהל (שליטה pannel \ כלי ניהול \ ניהול מחשב) ולראות מה כתוב שם, זה יכול להיות פשוט, כי את השני does't HDD יש להגדיר partion כך הוא לא הכירו עם חלונות, אם אחד HDD unaccolated אומר בכל מקום, נכון לחץ, ולחץ ליצור מחיצה חדשה.

המערכת שלי: OC ראשון

מעבד (ים):
אינטל E2180@2.85
לוח האם:
Gigabyte GA-P35-DS3L
זיכרון RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 קוצר CL5
כרטיס מסך (S):
Gainward ATI 3850
כרטיס קול:
על הסיפון
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
כונן אופטי (S):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Cooling:
א.כ. freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
רשת / אינטרנט:
על הסיפון / כבלים supposedly 10Meg בתולה
צג (S):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
מערכת הפעלה (S):
XP Home
Old 30 במאי 2008, 15:59
קבוצת תורמים

זמן תגובה יפה! תודה זה עבד קסם! עכשיו אם רק הייתי יכול לקבל את הקול bloomin לעבוד ... LOL
Old 30 במאי 2008, 16:19
קבוצת תורמים

לגבי כונן ה-DVD, היא אינה דורשת כל מנהלי ההתקנים של צד שלישי, את כל מנהלי ההתקנים תירנגה וכלל ב-Windows.

אם הכונן אינה מופיעה ב-BIOS, בדוק את דלגן מוגדר כהלכה (בהנחה שזה IDE) ולוודא את molex (כוח) מחבר הוא דחף ב במלואו.

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 30 במאי 2008, 16:35
קבוצת תורמים

תודה על התשובה פיל. הכונן הוא חלוץ DVR-215BK 20x DVD ± R. Its a SATA כונן. איך זה ישפיע על דברים?

תודה
Old 30 במאי 2008, 16:44
קבוצת תורמים

במקרה זה, לשכוח את המגשרים, היא אינה חלה.

האם כוח להגיע הכונן ... כלומר תאורה או כל דבר שאתה יכול לפתוח את מגש?
Old 31 במאי 2008, 00:05
קבוצת תורמים

כמו כן, לחץ לחיצה ימנית על המחשב שלי וללכת נכסים, אז hardwarezdevice מנהל. מצא שם את כונן התקליטורים, ונסה ימין זה לחיצה ולחיצה על עדכון מנהלי התקנים.
Old 31 במאי 2008, 06:17
קבוצת תורמים

היי חבר 'ה תודה על תשובתך. אני מחדש את המחשב שלי ואת הבוקר את ה-DVD-ROM נראה עובד כראוי כעת. תודה על התגובות:)

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.