![]() |
|
|
|||
|
|||
|
קודם כל תן לי להגיד תודה לכל מי שעזר לי יש האחרונות כמה חודשים להחליט אילו רכיבים לקנות חדש לבנות שלי. הכל רץ בצורה חלקה ועל זה אני כותב את ההודעה על המחשב החדש! כמה בעיות עדיין צריך לטפל;
ה-BIOS מזהה את שניהם HD של המחשב שלי, אבל רק מראה אחד הכוננים, מישהו יודע למה זה? שנית, את נגן ה-DVD לא מגיעים עם כל מנהלי ההתקנים, והוא בכלל לא הכירו או על ידי ה-BIOS של המחשב. מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה? שוב תודה על כל העזרה שאתם מספקים! הוא עשה את העבודה הרבה יותר קל
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
גם עבור HDD של ניסיון נכנס בדיסק מנהל (שליטה pannel \ כלי ניהול \ ניהול מחשב) ולראות מה כתוב שם, זה יכול להיות פשוט, כי את השני does't HDD יש להגדיר partion כך הוא לא הכירו עם חלונות, אם אחד HDD unaccolated אומר בכל מקום, נכון לחץ, ולחץ ליצור מחיצה חדשה.
|
|||
|
|||
|
זמן תגובה יפה! תודה זה עבד קסם! עכשיו אם רק הייתי יכול לקבל את הקול bloomin לעבוד ... LOL
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
לגבי כונן ה-DVD, היא אינה דורשת כל מנהלי ההתקנים של צד שלישי, את כל מנהלי ההתקנים תירנגה וכלל ב-Windows.
|
|||
|
|||
|
תודה על התשובה פיל. הכונן הוא חלוץ DVR-215BK 20x DVD ± R. Its a SATA כונן. איך זה ישפיע על דברים?
תודה
|
|||
|
|||
|
במקרה זה, לשכוח את המגשרים, היא אינה חלה.
האם כוח להגיע הכונן ... כלומר תאורה או כל דבר שאתה יכול לפתוח את מגש? |
|
|
|||
|
|||
|
כמו כן, לחץ לחיצה ימנית על המחשב שלי וללכת נכסים, אז hardwarezdevice מנהל. מצא שם את כונן התקליטורים, ונסה ימין זה לחיצה ולחיצה על עדכון מנהלי התקנים.
|
|
|
|||
|
|||
|
היי חבר 'ה תודה על תשובתך. אני מחדש את המחשב שלי ואת הבוקר את ה-DVD-ROM נראה עובד כראוי כעת. תודה על התגובות:)