![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Pirmiausia norėčiau pasakyti ačiū visiems, kurie padėjo man per pastaruosius kelis mėnesius nusprendžia, kokių komponentų pirkti mano naujos statybos. Viskas vyko sklandžiai ir aš rašau šį laišką ant mano naują mašiną! Klausimai pora vis dar reikia spręsti; BIOS pripažįsta tiek mano HD's, bet My Computer rodo tik viena diskai, Ar kas nors žino kodėl taip yra? Antra, mano DVD grotuvas neateina su bet vairuotojams ir nėra pripažįstami visų BIOS ar mašina. Ką aš galiu padaryti, kad išspręsti? Dar kartą ačiū visiems padėti Jums vaikinai suteikė! Jis padarė darbą daug lengviau
__________________ Praėjusią naktį aš melas žiūrint į visų dangaus žvaigždžių ir aš maniau, kad aš, kur gi yra riba. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| gerai HDD's pabandyti eiti į Disk Manager (valdymo pannel \ Admin Tools \ kompiuterinio valdymo) ir pamatysite, ką jis sako, kad jis gali būti tiesiog, kad kitas jūsų HDD Pusryčiai nebuvo jau partion nustatyti taip nėra pripažįstami Windows, jei vienas HDD sako unaccolated visiems vietos, spragtelėkite dešiniu klavišu ir spustelėkite sukurti naują skirsnį.
| |||
| |||
| Nice atsako laikas! Ačiū, kad dirbo žavesio! Dabar, jei tik aš galėčiau gauti bloomin garso dirbti ... LOL
__________________ Praėjusią naktį aš melas žiūrint į visų dangaus žvaigždžių ir aš maniau, kad aš, kur gi yra riba. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaip ir DVD-ROM, jis nereikalauja jokių trečiųjų šalių vairuotojams, visi vairuotojai yra bendro pobūdžio ir įtraukta į Windows.
Jei diskas nėra rodomas BIOS, patikrinkite, ar teisingai nustatytas trumpiklis yra (darant prielaidą, kad tai IDE) ir įsitikinkite, Molex (galios) jungtis yra nuspaustas iki galo. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| Ačiū už atsakymą Phil. Diskas yra Pioneer DVR-215BK 20x DVD ± R. Jo SATA drive. Kaip tai veikia dalykus? Ačiū
|
| |||
| |||
| Tokiu atveju, pamiršus Jumper, jis netaikomas. Ar galios Kelionė į diską ... ty kas cigaretė ar galite atidaryti padėklas? |
|
| |||
| |||
| pat dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Mano kompiuteris, tada eikite properties, tada hardwarezdevice vadybininkas. Rasti CD-ROM yra, ir bandykite paspauskite dešinį pelės klavišą ir paspaudę jį atnaujinti vairuotojai. |
|
| |||
| |||
| Ei, vaikinai, ačiū už atsakymą. Aš vėl mano kompiuteryje ryte ir DVD-ROM, atrodo, veikia dabar. Ačiū už komentarus:)
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Toshiba Battery pripažinimo problema | githanis | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 0 | Gegužė 31, 2009 07:12 |
| Reikia pagalbos su BIOS -> CD-ROM pripažinimas | jimbobway | Drives & Removable Media | 1 | Birželis 13, 2008 02:38 |
| Fotoaparatas pripažinimo problemos | Batmancaver | Digital Imaging & Printers | 2 | 28 gruodis 2007 13:47 |
| Temos įrankiai | |
| |