![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Vispirms atļaujiet man pateikt paldies visiem, kas palīdzēja man dažu pēdējo mēnešu laikā izlemt, kādus komponentus pirkt par savu jauno būvēt. Viss darbojās nevainojami un Es rakstu šo vēstuli manā pilnīgi jaunu mašīnu! Jautājumiem, pāris joprojām ir nepieciešams risināt;
BIOS atzīst gan mana HD ir, bet My Computer tikai parāda vienu no diskiem, vai ikviens zina, kāpēc tas ir? Otrkārt, mans DVD atskaņotājs nenāca ar visiem autovadītājiem un neatzīst vienmēr ar BIOS vai mašīna. Ko es varu darīt, lai atrisinātu šo? Paldies vēlreiz visiem palīdzēs jums puiši ir paredzēts! Tā veic darbu daudz vieglāk
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
labi hdd ir mēģināt nonākšana disk manager (kontroles pannel \ admin instrumenti \ dators pārvaldība), un redzēt, kas tā saka, ka tā var tikai būt, ka jūsu otra hdd does't ir partion noteikta tā nav atzīta ar logiem, ja viens hdd saka unaccolated visu telpu, labo klikšķi, un noklikšķiniet uz Izveidot jaunu nodalījumu.
|
|||
|
|||
|
Nice reakcijas laiks! Paldies, ka strādāja šarmu! Tagad, ja vien es varētu saņemt bloomin skaņu darbam ... lol
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Attiecībā uz DVD diska, tas neprasa nekādas trešo personu vadītājiem, visi draiveri ir vispārīgi un ir iekļauti Windows.
|
|||
|
|||
|
Paldies par atbildi Phil. Disks ir Pioneer DVR-215BK 20x DVD ± R. Tā SATA diska. Kā tas ietekmēs lietas?
Pateicība
|
|||
|
|||
|
Šādā gadījumā aizmirst jumper, tas neattiecas.
Vai varu saņemt to disku ... ti, kaut signālus vai jūs varat atvērt tray? |
|
|
|||
|
|||
|
arī ar peles labo klikšķi uz manas datoru un iet īpašības, tad hardwarezdevice vadītājs. Atrast CD disku tur un mēģiniet tiesības noklikšķinot to un noklikšķinot atjaunināt draiverus.
|
|
|
|||
|
|||
|
Hey guys paldies par atbildi. Es atsākt mana datora šorīt un DVD-ROM, šķiet, darbojas pareizi tagad. Paldies par komentāriem:)