![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Przede wszystkim chciałbym powiedzieć, dziękuję wszystkim, którzy pomogli mi w ciągu ostatnich kilku miesięcy podjąć decyzję co do zakupu komponentów do mojej nowej kompilacji. Wszystko sprawnie i pobiegł Piszę tę wiadomość na mojej marki nowe maszyny! Kilka problemów nadal trzeba się zająć; BIOS rozpoznaje zarówno mój HD, ale Mój komputer pokazuje tylko jeden z dysków, czy ktoś wie dlaczego tak jest? Po drugie, mój odtwarzacz DVD nie pochodzą z żadnych sterowników i nie jest uznawany przez wszystkich na BIOS lub maszyny. Co mogę zrobić, aby rozwiązać ten problem? Jeszcze raz dziękujemy za wszystkie pomogą Ci faceci mają przewidziane! Jest wykonane zadanie dużo łatwiejsze
__________________ Ostatnia noc I świeckich w łóżku patrząc się w gwiazdy na niebie i pomyślałem sobie, gdzie jest heck pułapu. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| również na hdd to spróbuj się na dysku menedżera (kontrola pannel \ admin tools \ Zarządzanie komputerem) i zobacz co tam mówi, to może być tylko, że inne hdd does't ma partion ustawić tak nie jest uznawany w oknach, jeżeli jeden hdd mówi unaccolated dla wszystkich przestrzeni, kliknij prawym przyciskiem myszy, a następnie kliknij utworzyć nową partycję.
| |||
| |||
| Nice czas reakcji! Dzięki, że pracował jeden urok! Teraz, jeśli tylko będę mógł uzyskać dźwięk bloomin do pracy ... lol
__________________ Ostatnia noc I świeckich w łóżku patrząc się w gwiazdy na niebie i pomyślałem sobie, gdzie jest heck pułapu. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli chodzi o DVD, to nie wymaga żadnych sterowników trzeciej, wszystkie sterowniki są uniwersalne i uwzględnione w systemie Windows.
| |||
| |||
| Dziękujemy za odpowiedź Phil. Napęd jest Pioneer DVR-215BK 20x DVD ± R. Jest to dysk SATA. Jak to wpływa na rzeczy? Dzięki
|
| |||
| |||
| W takim przypadku, zapomnieć skoczka, to nie ma zastosowania. Czy uzyskanie uprawnienia do kierowania ... czyli coś oświetlenia lub możesz otworzyć zasobnik? |
|
| |||
| |||
| również kliknąć prawym przyciskiem myszy na mój komputer i przejdź właściwości, a następnie hardwarezdevice menedżera. Znaleźć tam napęd CD, a następnie spróbuj go klikając prawym przyciskiem myszy i klikając aktualizacji sterowników. |
|
| |||
| |||
| Hej chłopaki dzięki za odpowiedź. I ponownie mój komputer tego ranka i DVD-ROM wydaje się być teraz działa poprawnie. Dziękujemy za uwagi:)
![]() |
|
| Zakładki |