![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Înainte de toate, lasa-ma sa-ti multumesc tuturor celor care m-au ajutat în ultimele luni pentru a decide ce componente cumpăra pentru noul meu construi. Totul a fugit fără probleme şi am scris acest mesaj cu privire la noua mea masina!! O serie de probleme încă nevoie de abordarea; BIOS-ul recunoaşte ambele mi HD's My Computer, dar arată doar una dintre unităţi, Stie cineva de ce este asta? În al doilea rând, DVD playerul meu nu a venit cu nici un driver-ele şi nu este recunoscut de către toate la BIOS-ul sau a maşinii. Ce pot face pentru a rezolva acest lucru? Multumesc inca o data pentru tot ajutorul de voi au furnizat! Acesta a făcut un loc de muncă mult mai uşor
__________________ Ultima noapte o să căutaţi în pat până la stele de pe cer şi m-am gândit la mine, unde naiba este plafonul. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| şi pentru a încerca hdd de a intra pe disc manager (control pannel \ admin instrumente \ Computer Management) şi să vedem ce se spune acolo, s-ar putea să fie doar că alte hdd does't au un set partion deci nu este recunoscut de Windows, în cazul în care unul HDD spune unaccolated pentru tot spaţiul, click dreapta, apoi faceţi clic pe crearea de noi partiţii.
| |||
| |||
| Nisa timp de răspuns!! Vă mulţumim că a lucrat un farmec!! Acum, numai dacă aş putea obţine bloomin de sunet pentru a lucra ... lol
__________________ Ultima noapte o să căutaţi în pat până la stele de pe cer şi m-am gândit la mine, unde naiba este plafonul. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În ceea ce priveşte unitatea de DVD, nu necesita nici o terţă parte drivere, toate driver-ele sunt generice şi a inclus în Windows.
În cazul în care unitatea nu este afişat în BIOS-ul, verificaţi Jumper este setat corect (presupunând că este IDE) şi asiguraţi-vă că MOLEX (putere) conector este împins în totalitate. Sistemul meu: Home Build
|
|
| |||
| |||
| Mulţumesc pentru răspuns Phil. Drive-ul este un Pioneer DVR-215BK 20x DVD ± R. Sale un disc SATA. Cum afectează acest lucruri? Mulţumesc
|
| |||
| |||
| În acest caz, uita Jumper, ea nu se aplică. Este puterea de a conduce vehicule de ... adică ceva de iluminat sau puteţi deschide tava? |
|
| |||
| |||
| De asemenea, click dreapta pe computerul meu şi du-te proprietăţi, apoi hardwarezdevice manager. Cauta pe unitatea CD acolo, şi încercaţi să-l faceţi clic dreapta şi clic pe Update driver-ele. |
|
| |||
| |||
| Hei baieti multumesc pentru raspuns. I restarted meu calculator în această dimineaţă şi DVD-ROM-ul pare să fie în mod corespunzător de lucru acum. Multumesc pentru comentarii:)
![]() |
|
| Marcaje |