menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

HD DVD a uznávaní

Reply

Thread Tools
Old 30. mája 2008, 15:39
Darcu Skupina

Default HD DVD a uznávaní

Za prvé, dovoľte mi poďakovať všetkým, ktorí pomohli mi počas niekoľkých posledných mesiacov rozhodnúť, čo si kúpiť komponenty pre svoj nový stavať. Všetko běžel hladko a píšu túto správu na môj celkom nový stroj! Manželský pár otázok ešte potreba riešiť;

BIOS uznáva aj mojej HD, ale môj počítač len jedným z mechaniky, Vie niekto, prečo to je?

Po druhé, môj DVD prehrávač neprišiel so žiadnou vodiča a nie je uznaný vôbec BIOS alebo počítač. Čo môžem urobiť pre vyriešenie tohto?

Vďaka opäť za všetky vám pomôžu chlapci poskytli! Jedná sa o prácu oveľa jednoduchšie
Old 30. mája 2008, 15:44
Darcu Skupina

aj pre hdd to skúste ísť na disk manager (kontrola pannel \ admin tools \ počítačovej konania), a uvidíte, čo sa tam hovorí, že by mohlo byť, že práve vaše ďalšie hdd does't má partion nastavený tak nebola uznaná s oknami, ak jedna hdd hovorí unaccolated pre všetky miesta, kliknite pravým tlačidlom myši a kliknite na vytvorenie nového oddielu.

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 30. mája 2008, 15:59
Darcu Skupina

Nice čas odozvy! Vďaka, že pracoval šarm! Teraz len, ak by som mohol dostať bloomin zvuk do práce ... lol
Old 30. mája 2008, 16:19
Darcu Skupina

Pokiaľ ide o DVD, to nevyžaduje žiadne tretej strane ovládača, všetky ovládače sú generické a sú zahrnuté v systéme Windows.

Ak jednotka nie je zobrazené v bios, skontrolovať jumper nastavený správne (za predpokladu, že je to IDE) a uistite sa, že MOLEX (power) konektorom je tlačené v plnom rozsahu.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 30. mája 2008, 16:35
Darcu Skupina

Vďaka za odpoveď Phil. Na disku je Pioneer DVR-215BK 20x DVD ± R. Jeho jeden SATA disk. Ako to ovplyvní to?

Vďaka
Old 30. mája 2008, 16:44
Darcu Skupina

V takom prípade zabudnúť na sveter, to neplatí.

Je moc dostať na disk ... tj niečo osvetlenie alebo môžete otvoriť zásuvku?
Old 31. mája 2008, 00:05
Darcu Skupina

i pravým tlačidlom myši na svojom počítači a ísť nehnuteľností, potom hardwarezdevice manažéra. Nájdete na CD-ROM, a skúste kliknutie pravým tlačidlom a kliknete na tlačidlo aktualizovať ovládače.
Old 31. mája 2008, 06:17
Darcu Skupina

Ahoj kluci vďaka za odpoveď. JÁ opakovaný štart má počítač ráno a DVD-ROM sa zdá byť teraz funguje správne. Vďaka za komentáre:)

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Toshiba Batérie Uznanie problému githanis Notebooky, Mobily a PDA 0 31. mája 2009 07:12
Potrebujete pomoc s Bios -> CD ROM uznanie jimbobway Drives & Removable Media 1 13. júna 2008 02:38
Fotoaparát uznanie problémov Batmancaver Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 2 28. decembra 2007 13:47
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.