![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Za prvé, dovoľte mi poďakovať všetkým, ktorí pomohli mi počas niekoľkých posledných mesiacov rozhodnúť, čo si kúpiť komponenty pre svoj nový stavať. Všetko běžel hladko a píšu túto správu na môj celkom nový stroj! Manželský pár otázok ešte potreba riešiť; BIOS uznáva aj mojej HD, ale môj počítač len jedným z mechaniky, Vie niekto, prečo to je? Po druhé, môj DVD prehrávač neprišiel so žiadnou vodiča a nie je uznaný vôbec BIOS alebo počítač. Čo môžem urobiť pre vyriešenie tohto? Vďaka opäť za všetky vám pomôžu chlapci poskytli! Jedná sa o prácu oveľa jednoduchšie
__________________ Minulú noc som ležal v posteli hľadali až na hviezdy na oblohe a myslel som, že pre seba, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aj pre hdd to skúste ísť na disk manager (kontrola pannel \ admin tools \ počítačovej konania), a uvidíte, čo sa tam hovorí, že by mohlo byť, že práve vaše ďalšie hdd does't má partion nastavený tak nebola uznaná s oknami, ak jedna hdd hovorí unaccolated pre všetky miesta, kliknite pravým tlačidlom myši a kliknite na vytvorenie nového oddielu.
| |||
| |||
| Nice čas odozvy! Vďaka, že pracoval šarm! Teraz len, ak by som mohol dostať bloomin zvuk do práce ... lol
__________________ Minulú noc som ležal v posteli hľadali až na hviezdy na oblohe a myslel som, že pre seba, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokiaľ ide o DVD, to nevyžaduje žiadne tretej strane ovládača, všetky ovládače sú generické a sú zahrnuté v systéme Windows.
Ak jednotka nie je zobrazené v bios, skontrolovať jumper nastavený správne (za predpokladu, že je to IDE) a uistite sa, že MOLEX (power) konektorom je tlačené v plnom rozsahu. Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Vďaka za odpoveď Phil. Na disku je Pioneer DVR-215BK 20x DVD ± R. Jeho jeden SATA disk. Ako to ovplyvní to? Vďaka
|
| |||
| |||
| V takom prípade zabudnúť na sveter, to neplatí. Je moc dostať na disk ... tj niečo osvetlenie alebo môžete otvoriť zásuvku? |
|
| |||
| |||
| i pravým tlačidlom myši na svojom počítači a ísť nehnuteľností, potom hardwarezdevice manažéra. Nájdete na CD-ROM, a skúste kliknutie pravým tlačidlom a kliknete na tlačidlo aktualizovať ovládače. |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci vďaka za odpoveď. JÁ opakovaný štart má počítač ráno a DVD-ROM sa zdá byť teraz funguje správne. Vďaka za komentáre:)
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Toshiba Batérie Uznanie problému | githanis | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 31. mája 2009 07:12 |
| Potrebujete pomoc s Bios -> CD ROM uznanie | jimbobway | Drives & Removable Media | 1 | 13. júna 2008 02:38 |
| Fotoaparát uznanie problémov | Batmancaver | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 28. decembra 2007 13:47 |
| Thread Tools | |
| |