мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

ХД ДВД и признавање

Reply

Тхреад Тоолс
Old 30 сви 2008, 15:39
Донаторска Група

Default ХД ДВД и признавање

Фирст оф алл лет ме саы захвалност свима онима који су помогли су ми у протеклих неколико месеци, одлучите што купити компоненте за моју нову изградњу. Све је текла глатко и пишем ове поруке на моју потпуно нови машина! Пар питања која још увек треба адресирање;

БИОС препознаје оба моја ХД'с но Мы Цомпутер приказује само један од дискова, се било ко да зна зашто је ово?

Друго, мој ДВД плаыер не долази са свим возачима и није признат уопште бы БИОС или машине. Шта могу учинити како би решили овај?

Хвала опет за сву помоћ коју је пружила момци! То је посао много лакши
Old 30 сви 2008, 15:44
Донаторска Група

добро за ХДД-а покушаће на диск манагер (контрола паннел \ админ тоолс \ Цомпутер Манагемент) и видите шта пише тамо, то би могло бити само да је ваш други ХДД доес'т имају партион постављена тако да се не признају са прозора, ако се ХДД каже унаццолатед простор за све, право куцкати и кликните на стварање нових партиција.

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 30 сви 2008, 15:59
Донаторска Група

Нице одзива! Тханкс то радили један шарм! Сада само ако бих могао добити звук блоомин за рад ... лол
Old 30 сви 2008, 16:19
Донаторска Група

Као за ДВД погон, то не захтева било којој трећој страни возачи, сви возачи су генеричке и укључене у Уиндоус.

Ако се погон не приказује у БИОС-, проверите јумпер постављен је исправно (под претпоставком да је ИДЕ) и проверите да је молекс (поуер) конектор је гурнула у потпуности.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 30 сви 2008, 16:35
Донаторска Група

Хвала за одговор Пхил. Вожња је Пионеер ДВР-215БК 20кс ДВД ± Р. Његов приступ САТА погона. Како ово утицати на ствари?

Хвала
Old 30 сви 2008, 16:44
Донаторска Група

У том случају, заборавити јумпер, то се не примењује.

Да ли је моци доласку у погон ... тј ништа расвјете или можете отворити фиоке?
Old 31 сви 2008, 00:05
Донаторска Група

исто тако право кликните на мој рачунар и идите својства, затим хардуарездевице манагер. Пронађи ЦД тамо, и пробајте десни клик и кликнете ажурирајте управљачке програме.
Old 31 сви 2008, 06:17
Донаторска Група

Хеј момци хвала за одговор. ЈА поново покретање мој рачунар јутрос и ДВД-РОМ-а изгледа као да се ради правилно сада. Хвала на коментарима:)

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Тосхиба Батерија препознавање проблема гитханис Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 0 31 мај 2009 07:12
Требате ли помоћ са неким БИОС -> ЦД РОМ признање јимбобуаы Дривес & Измјењиви медији 1 13. јуна 2008 02:38
Фотоапарат препознавање проблема Батманцавер Дигитал Имагинг & Штампачи 2 28 децембар 2007 13:47
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц