![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Фирст оф алл лет ме саы захвалност свима онима који су помогли су ми у протеклих неколико месеци, одлучите што купити компоненте за моју нову изградњу. Све је текла глатко и пишем ове поруке на моју потпуно нови машина! Пар питања која још увек треба адресирање; БИОС препознаје оба моја ХД'с но Мы Цомпутер приказује само један од дискова, се било ко да зна зашто је ово? Друго, мој ДВД плаыер не долази са свим возачима и није признат уопште бы БИОС или машине. Шта могу учинити како би решили овај? Хвала опет за сву помоћ коју је пружила момци! То је посао много лакши
__________________ Синоћ сам лежала у кревету гледајући горе у звијезде на небу, а ја мислио да се ја, гдје је пакао је плафон. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| добро за ХДД-а покушаће на диск манагер (контрола паннел \ админ тоолс \ Цомпутер Манагемент) и видите шта пише тамо, то би могло бити само да је ваш други ХДД доес'т имају партион постављена тако да се не признају са прозора, ако се ХДД каже унаццолатед простор за све, право куцкати и кликните на стварање нових партиција.
| |||
| |||
| Нице одзива! Тханкс то радили један шарм! Сада само ако бих могао добити звук блоомин за рад ... лол
__________________ Синоћ сам лежала у кревету гледајући горе у звијезде на небу, а ја мислио да се ја, гдје је пакао је плафон. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Као за ДВД погон, то не захтева било којој трећој страни возачи, сви возачи су генеричке и укључене у Уиндоус.
| |||
| |||
| Хвала за одговор Пхил. Вожња је Пионеер ДВР-215БК 20кс ДВД ± Р. Његов приступ САТА погона. Како ово утицати на ствари? Хвала
|
| |||
| |||
| У том случају, заборавити јумпер, то се не примењује. Да ли је моци доласку у погон ... тј ништа расвјете или можете отворити фиоке? |
|
| |||
| |||
| исто тако право кликните на мој рачунар и идите својства, затим хардуарездевице манагер. Пронађи ЦД тамо, и пробајте десни клик и кликнете ажурирајте управљачке програме. |
|
| |||
| |||
| Хеј момци хвала за одговор. ЈА поново покретање мој рачунар јутрос и ДВД-РОМ-а изгледа као да се ради правилно сада. Хвала на коментарима:)
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Тосхиба Батерија препознавање проблема | гитханис | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 0 | 31 мај 2009 07:12 |
| Требате ли помоћ са неким БИОС -> ЦД РОМ признање | јимбобуаы | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 13. јуна 2008 02:38 |
| Фотоапарат препознавање проблема | Батманцавер | Дигитал Имагинг & Штампачи | 2 | 28 децембар 2007 13:47 |
| Тхреад Тоолс | |
| |