![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Перш за все дозвольте мені сказати спасибі всім, хто допомагав мені протягом останніх декількох місяців вирішити, які компоненти придбати для моєї нової збірки. Всі йшли гладко, і я пишу це повідомлення на мою нову машину! Пара питань, які ще необхідно вирішити; BIOS розпізнає обидва моїх HD, але Мій комп'ютер показує тільки один з дисків, Хто-небудь знає, чому це? По-друге, мій DVD-плеєр не приходять з будь-яких драйверів, і не визнається на всіх до BIOS або машині. Що я можу зробити, щоб вирішити це? Ще раз спасибі за допомогу, яку ви надали хлопці! Він зробив роботу набагато простіше
__________________ Минулої ночі я лежала в ліжку, дивлячись на зірки в небі, і я подумав, чорт візьми, де це стелю. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| добре для HDD спробуємо вдаючись Disk Manager (управління панеллю \ Admin Tools \ Computer Management) і подивитися, що там сказано, вони могли б бути, що ваш жорсткий диск іншого does't є розбиття набору тому не визнаються з Windows, якщо HDD говорить unaccolated на весь простір, клацніть правою кнопкою миші і виберіть створити новий розділ.
| |||
| |||
| Nice Time відповідь! Спасибі, що працювали чарівність! Тепер, якщо б я тільки міг отримати паршивий звук до роботи ... LOL
__________________ Минулої ночі я лежала в ліжку, дивлячись на зірки в небі, і я подумав, чорт візьми, де це стелю. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що стосується дисків DVD, він не вимагає ніяких драйверів третя партія, всі водії є загальними і включена в Windows.
| |||
| |||
| Спасибо за ответ Філ. Привід Pioneer DVR-215BK 20x DVD ± Р. Її диски SATA. Як це впливає на це? Спасибо
|
| |||
| |||
| У цьому випадку, забути перемичка, вона не застосовується. Це влада, щоб отримати диск ... тобто нічого висвітлюючи або ви можете відкрити лоток? |
|
| |||
| |||
| клацнути правою кнопкою миші на Мій комп'ютер і йти властивостями, то hardwarezdevice Manager. Знайдіть компакт-диск там, і спробуйте його правою кнопкою миші і натиснути кнопку Оновити драйвер. |
|
| |||
| |||
| Hey Guys спасибо за ответ. Я перезапуск мого комп'ютера сьогодні вранці, і DVD-ROM, здається, працює зараз. Спасибі за коментарі:)
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Toshiba Battery задачі розпізнавання | githanis | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 0 | 31 травня 2009 07:12 |
| Потрібна допомога з Bios -> CD ROM визнання | jimbobway | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 13 червня 2008 02:38 |
| Проблеми визнання камери | Batmancaver | Digital Imaging & Принтери | 2 | 28 грудня 2007 13:47 |
| Різьба Інструменти | |
| |