![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Хей хора!
Само изграждането на нов компютър за моя приятел, не е много добро, нищо особено, но имаме проблем. Имам сложи стари Maxtor 500GB SATA твърд диск в него, но за не съвсем сигурен кой режим да се определят за това в BIOS. Когато аз построих моя компютър АЗ didnt обръщаме много внимание на това и аз просто го остави в родния режим. Аз може просто да направи същото за своя компютър, както и, но просто от любопитство какво означават различните режими? Имам за търсене в интернет малко, но не истински отговори. Може ли някой да ми казали какво означава всяка една? Много благодаря за any1 който отговори!
|
|
|
|||
|
|||
|
RAID добре е, когато имате 2 или повече твърди дискове, така че Dont трябва да помисли за това. IM не много сигурен, но изглежда, че наследството за стари твърди дискове, които използват интерфейс IDE. роден начин е друго име за "режим на съвместимост", която се използва с креп и / или стари чипсети др
Надявам се, че помага! |