menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Který HDD režim? Native? Dědictví? Raid?

Reply

Thread Nástroje
Old 19 června 2008, 06:27
Člen Skupina

Ahoj lidi!

Jen budování nového počítače pro mého přítele, není moc dobré, nic zvláštního, ale mám problém.

Mám dát starý Maxtor 500GB SATA HDD v pro něj, ale ne tak docela jistý, jaký režim nastavit pro to v systému BIOS.
Když jsem se postavil svůj počítač i didnt opravdu věnovat velkou pozornost, a to jsem si to nechal v nativním režimu.

Nemohl jsem prostě udělat to samé u svého počítače, ale i jen tak ze zvědavosti, co dělat různými způsoby znamená?
Jsem hledal na webu, ale žádné skutečné málo odpovědí.

Můžete mi prosím někdo, co každý z nich znamená?
Mnohé díky any1, kteří odpovědí!
Old 19 června 2008, 06:41
Dárce Skupina

RAID je dobře, když máte 2 nebo více pevných disků, takže nebudete potřebovat k závěru, že. im ne příliš jistý, ale zdá se být odkaz na staré pevné disky, které používají rozhraní IDE. nativní režim je jiný název pro 'režimu kompatibility', který je použit na hovno a / nebo staré chipsety atd.

naděje, která pomáhá!
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.