![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj lidi! Jen budování nového počítače pro mého přítele, není moc dobré, nic zvláštního, ale mám problém. Mám dát starý Maxtor 500GB SATA HDD v pro něj, ale ne tak docela jistý, jaký režim nastavit pro to v systému BIOS. Když jsem se postavil svůj počítač i didnt opravdu věnovat velkou pozornost, a to jsem si to nechal v nativním režimu. Nemohl jsem prostě udělat to samé u svého počítače, ale i jen tak ze zvědavosti, co dělat různými způsoby znamená? Jsem hledal na webu, ale žádné skutečné málo odpovědí. Můžete mi prosím někdo, co každý z nich znamená? Mnohé díky any1, kteří odpovědí! |
|
| |||
| |||
| RAID je dobře, když máte 2 nebo více pevných disků, takže nebudete potřebovat k závěru, že. im ne příliš jistý, ale zdá se být odkaz na staré pevné disky, které používají rozhraní IDE. nativní režim je jiný název pro 'režimu kompatibility', který je použit na hovno a / nebo staré chipsety atd. naděje, která pomáhá! |