![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ανθρώπους! Ακριβώς την κατασκευή ενός νέου υπολογιστή για τον φίλο μου, δεν είναι πολύ καλό, αλλά τίποτα δεν ειδική έχεις πρόβλημα. Έχω θέσει ένα παλιό Maxtor 500GB SATA σκληρό δίσκο, για αυτόν, αλλά δεν είναι απολύτως σίγουρος τρόπος που να που έχει καθοριστεί από το BIOS. Όταν χτίστηκε i υπολογιστή μου Το Didnt πληρώνουν πραγματικά μεγάλη προσοχή σε αυτό και έφυγα ακριβώς σε λειτουργία με τοπικές ρυθμίσεις. Θα μπορούσα να κάνω ακριβώς το ίδιο για τον υπολογιστή του, καθώς επίσης, αλλά μόνο από περιέργεια τι κάνουν οι διάφοροι τρόποι σημαίνει; Έχω αναζήτηση στο διαδίκτυο λίγο, αλλά δεν πραγματικές απαντήσεις. Μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου πείτε τι σημαίνει το καθένα; Πολλές ευχαριστίες στη any1 οποίοι απαντήσεις! |
|
| |||
| |||
| καλά RAID είναι όταν έχετε 2 ή περισσότερους σκληρούς δίσκους, ώστε εσείς dont πρέπει να εξετάσουν αυτό. im δεν είναι πολύ σίγουρος, αλλά κληρονομιά φαίνεται να είναι για παλιά σκληρούς δίσκους που χρησιμοποιούν μια διεπαφή IDE. εγγενής λειτουργία είναι ένα άλλο όνομα για "λειτουργία συμβατότητας», που χρησιμοποιείται με τη μίζερη και / ή παλιά chipsets κλπ. ελπίδα ότι βοηθάει! |