manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Koji HDD Mode? Native? Legacy? RAID?

Reply

Thread Tools
Old 19 lipanj 2008, 06:27
Member Group

Default Koji HDD Mode? Native? Legacy? RAID?

Hej ljudi!

Samo izgradnju novog računala za moj prijatelj, ne jako dobro, ništa posebno ali je dobio problem.

Ja sam stavio stari Maxtor 500GB SATA HDD u njega, ali ne sasvim sigurni koji način postaviti za to u BIOS-u.
Kad sam sagradio moj računalo ja stvarno nije platiti mnogo pozornosti na ovu i ja samo ga ostavio u Native Mode.

Upravo sam mogao učiniti isto za svoje računalo kao dobro, ali samo iz znatiželje što da različita načina rada znači?
JA imati pretražen na webu malo, ali ne i pravi odgovor.

Može li netko molim recite mene što svatko znači?
Zahvaljujem any1 tko odgovori!
Old 19 lipanj 2008, 06:41
Donatorska Grupa

Default Koji HDD Mode? Native? Legacy? RAID?

RAID je dobro kad imate 2 ili više hard diskova tako da ne trebate uzeti u obzir da. im ne previše siguran, ali čini se da nasljeđe za stare tvrde diskove koji koriste IDE interface. native mod je drugo ime za "način kompatibilnosti" koja se koristi s jebani i / ili stari chipsets itd.

nadu da pomaže!
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Native Resolution's zakulisnim Razer Graphics Cards & Monitors 2 26 listopad 2009 04:27
Safe mode iz rezolucije dometa, ali je u redu normalnom načinu rada ... Tačka Jackula Windows Operating Systems 5 25. ožujak 2008 11:18
RAID Mode Ilija CPU, Matične ploče i RAM 4 12 siječanj 2008 10:02
Da li Samsung 2232BW support 75Hz na native rezoluciji markjayne Graphics Cards & Monitors 3 9. siječanj 2008 02:11
Wireless help - ostavština planine čovjek Networking, Modemi & VoIP 2 31. prosinac 2007 05:26
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.