![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej ljudi! Samo izgradnju novog računala za moj prijatelj, ne jako dobro, ništa posebno ali je dobio problem. Ja sam stavio stari Maxtor 500GB SATA HDD u njega, ali ne sasvim sigurni koji način postaviti za to u BIOS-u. Kad sam sagradio moj računalo ja stvarno nije platiti mnogo pozornosti na ovu i ja samo ga ostavio u Native Mode. Upravo sam mogao učiniti isto za svoje računalo kao dobro, ali samo iz znatiželje što da različita načina rada znači? JA imati pretražen na webu malo, ali ne i pravi odgovor. Može li netko molim recite mene što svatko znači? Zahvaljujem any1 tko odgovori! |
|
| |||
| |||
| RAID je dobro kad imate 2 ili više hard diskova tako da ne trebate uzeti u obzir da. im ne previše siguran, ali čini se da nasljeđe za stare tvrde diskove koji koriste IDE interface. native mod je drugo ime za "način kompatibilnosti" koja se koristi s jebani i / ili stari chipsets itd. nadu da pomaže! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Native Resolution's zakulisnim | Razer | Graphics Cards & Monitors | 2 | 26 listopad 2009 04:27 |
| Safe mode iz rezolucije dometa, ali je u redu normalnom načinu rada ... | Tačka Jackula | Windows Operating Systems | 5 | 25. ožujak 2008 11:18 |
| RAID Mode | Ilija | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 12 siječanj 2008 10:02 |
| Da li Samsung 2232BW support 75Hz na native rezoluciji | markjayne | Graphics Cards & Monitors | 3 | 9. siječanj 2008 02:11 |
| Wireless help - ostavština | planine čovjek | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 31. prosinac 2007 05:26 |
| Thread Tools | |
| |