kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

Milyen HDD módban? Native? Legacy? Raid?

Reply

Téma eszközök
Old Június 19, 2008, 06:27
Csoport tagja

Default Milyen HDD módban? Native? Legacy? Raid?

Hé emberek!

Csak is új számítógépre, a barátom, nem nagyon jó, semmi különleges, de van egy probléma.

Nekem van tesz egy régi Maxtor 500GB SATA HDD számára, de nem igazán tudja, melyik módot meghatározni, hogy a BIOS-ban.
Amikor én építettem a számítógépem i didnt igazán fordítottak nagy figyelmet fordít erre, és én csak hagytam natív módban.

Én is csak ugyanezt tegye a számítógépet is, de csak úgy kíváncsiságból, mit jelentenek a különböző módokat mondani?
Kerestem a neten egy kicsit, de nincs valódi válaszokat.

Tud valaki legyen szíves mondja meg, mit egy jelent?
Sok köszönet any1 aki válaszokat!
Old Június 19, 2008, 06:41
Donor Group

Default Milyen HDD módban? Native? Legacy? Raid?

valamint RAID, ha már 2 vagy több merevlemezt, így dont szükség annak megállapításához, hogy. im nem is biztos, de úgy tűnik, hogy örökölt régi meghajtók, melyek használatát az IDE interfész. natív módban van másik neve a "kompatibilitási mód", amely együtt használják tré, és / vagy régi chipset, stb

hope that helps!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Natív felbontás kikapcsolt monitor Razer Grafikus kártyák és monitorok 2 Október 26, 2009 04:27
Csökkentett módban a felbontás körét, de normál módban is fine ... Gróf Jackula A Windows operációs rendszerek 5 25. március 2008 11:18
Raid Mode Elijah Processzorok, alaplapok és RAM 4 12. január 2008 10:02
Tárgytalan Samsung 2232BW támogatást 75Hz a natív felbontás markjayne Grafikus kártyák és monitorok 3 9. január 2008 02:11
Wireless help - legacy hegyi ember Hálózatépítés, Modems & VoIP 2 31. december 2007 05:26
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.