![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé emberek! Csak is új számítógépre, a barátom, nem nagyon jó, semmi különleges, de van egy probléma. Nekem van tesz egy régi Maxtor 500GB SATA HDD számára, de nem igazán tudja, melyik módot meghatározni, hogy a BIOS-ban. Amikor én építettem a számítógépem i didnt igazán fordítottak nagy figyelmet fordít erre, és én csak hagytam natív módban. Én is csak ugyanezt tegye a számítógépet is, de csak úgy kíváncsiságból, mit jelentenek a különböző módokat mondani? Kerestem a neten egy kicsit, de nincs valódi válaszokat. Tud valaki legyen szíves mondja meg, mit egy jelent? Sok köszönet any1 aki válaszokat! |
|
| |||
| |||
| valamint RAID, ha már 2 vagy több merevlemezt, így dont szükség annak megállapításához, hogy. im nem is biztos, de úgy tűnik, hogy örökölt régi meghajtók, melyek használatát az IDE interfész. natív módban van másik neve a "kompatibilitási mód", amely együtt használják tré, és / vagy régi chipset, stb hope that helps! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Natív felbontás kikapcsolt monitor | Razer | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | Október 26, 2009 04:27 |
| Csökkentett módban a felbontás körét, de normál módban is fine ... | Gróf Jackula | A Windows operációs rendszerek | 5 | 25. március 2008 11:18 |
| Raid Mode | Elijah | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 12. január 2008 10:02 |
| Tárgytalan Samsung 2232BW támogatást 75Hz a natív felbontás | markjayne | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 9. január 2008 02:11 |
| Wireless help - legacy | hegyi ember | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 31. december 2007 05:26 |
| Téma eszközök | |
| |