פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

HDD איזה מצב? דובר? ירושה? RAID?

Reply

שרשרת כלים
Old 19 יוני 2008, 06:27
חבר קבוצת

Default HDD איזה מצב? דובר? ירושה? RAID?

היי אנשים!

רק בניית מחשב חדש עבור חבר שלי, לא טוב מאוד, לא משהו מיוחד אבל יש בעיה.

אני חייב לשים ישן Maxtor 500gb SATA HDD עבור אותו, אבל לא ממש בטוח איזה מצב להגדיר את זה ב-BIOS.
כשאני בנוי על המחשב שלי, אני באמת didn't לשלם הרבה תשומת לב זה ואני פשוט עזבו אותו דובר מצב.

אני יכול לעשות אותו דבר עבור המחשב שלו, אבל גם רק מתוך סקרנות למה את מתכוונת מצבים שונים?
יש לי לחפש באינטרנט קצת אבל לא אמיתי תשובות.

מישהו יכול בבקשה לומר לי מה כל אחד מהם האמצעים?
רבים בזכות מי any1 תגובות!
Old 19 יוני 2008, 06:41
קבוצת תורמים

Default HDD איזה מצב? דובר? ירושה? RAID?

ובכן RAID היא כאשר יש לך 2 או יותר כוננים קשיחים dont כך שאתה צריך לשקול את זה. IM גם לא בטוח אבל נראה מורשת הישנה של כוננים קשיחים כי להשתמש בממשק IDE. דובר מצב הוא שם אחר של 'מצב תאימות' המשמש עם crappy ו / או הישן chipsets וכו '

מקווה שזה יעזור!
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Native Resolution של מהמסך Razer כרטיסי מסך & Monitors 2 26 אוקטובר 2009 04:27
מצב בטוח מחוץ לטווח הפתרון, אבל בדרך כלל מצב זה בסדר ... ספירה Jackula מערכות ההפעלה Windows 5 25 מרץ 2008 11:18
מצב RAID Elijah CPUs, Motherboards & RAM 4 12th ינואר 2008 10:02
האם Samsung 2232BW תמיכה ב-75Hz ברזולוציה Native markjayne כרטיסי מסך & Monitors 3 9th ינואר 2008 02:11
עזרה אלחוטי - מורשת הר אדם רישות, מודמים & VoIP 2 31 דצמבר 2007 05:26
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.