mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

Kuris HDD režimas? Gimtoji? Legacy? RAID?

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 19, 2008, 06:27
Narys

Default Kuris HDD režimas? Gimtoji? Legacy? RAID?

Ei žmonės!

Tiesiog kuriant naują kompiuterį, mano draugas, ne labai gerai, nieko ypatinga, bet turiu problema.

Aš įdėti senas Seagate 500GB SATA HDD į jį, bet ne visai tikras, kuris būdas nustatyti jai BIOS.
Kai aš pastatė Mano kompiuteris i didnt tikrai daug dėmesio į tai ir aš tiesiog paliko jį Native Mode.

I could just do pačiu savo kompiuteryje, taip pat, bet tik iš smalsumo, ką daryti įvairių rūšių reiškia?
Aš ieškojote dėl interneto nedaug, bet ne tikrą atsakymus.

Ar kas nors pasakykite man, ką kiekvienas reiškia?
Many thanks to any1 kas atsakymus!
Old Birželis 19, 2008, 06:41
Donorų grupės

Default Kuris HDD režimas? Gimtoji? Legacy? RAID?

RAID yra gerai, kai turite 2 ar daugiau standžiųjų diskų, todėl dont reikia manyti, kad. im not too tikrai, bet palikimas, atrodo, senų kietų diskų, kurie naudoja IDE interface. gimtoji būdas yra kita "suderinamumo režimą", kuris yra naudojamas su crappy ir / arba senas mikroschemas ir tt pavadinimas

Hope that helps!
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.