mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Care HDD Mode? Nativ? Legacy? Raid?

Reply

Thread Tools
Old 19 iunie 2008, 06:27
Grupul de stat

Default Care HDD Mode? Nativ? Legacy? Raid?

Hei oameni buni!

Doar construirea unui calculator nou pentru prietenul meu, nu foarte bune, nimic special, dar am o problemă.

Eu am pus un vechi Maxtor 500GB HDD SATA în pentru el, dar nu destul de sigur de modul de a stabili pentru el, în BIOS.
Când m-am construit-am computerul meu didnt acorde foarte multă atenţie acest lucru şi am lăsat-o în mod nativ.

Am putea face la fel pentru calculatorul său, precum ci doar din curiozitate ce diferitelor moduri de transport sa spun?
Eu am căutat pe web un pic, dar nu şi răspunsuri reale.

Poate cineva să-mi spuneţi ce înseamnă fiecare?
Multe mulţumiri any1 care răspunsurile!
Old 19 iunie 2008, 06:41
Grupul de donator

Default Care HDD Mode? Nativ? Legacy? Raid?

RAID bine este atunci când aveţi 2 sau mai multe hard disk-uri, astfel încât să dont nevoie pentru a considera că. im nu prea sigur, dar mostenire pare a fi pentru hard discuri mai vechi care folosesc o interfaţă IDE. mod nativ este un alt nume pentru "mod de compatibilitate", care este folosit cu etc nasol şi / sau de chipset-urile vechi

speranţa că ajută!!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.