menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Ktorý HDD režim? Native? Dedičstva? Raid?

Reply

Thread Tools
Old 19. júna 2008, 06:27
Člen Skupina

Default Ktorý HDD režim? Native? Dedičstva? Raid?

Ahoj lidi!

Len stavba nového počítača pre môjho priateľa, nie je moc dobré, nič zvláštne, ale mám problém.

Mám dať starý Maxtor 500GB SATA HDD pre neho, ale nie celkom istí, aký režim nastaviť ho v BIOSu.
Keď som vybudoval svoj počítač i didnt naozaj veľa pozornosti a tento som nechal v natívnom režimu.

Mohol som to jednoducho urobiť to isté u svojho počítača, ale aj len tak zo zvedavosti, čo robiť v rôznych režimoch znamená?
Som hľadali na webe trochu, ale nie skutočné odpovede.

Môže niekto, prosím, povedzte mi, čo každý z nich znamená?
Mnohé vďaka any1 ktorí odpovedí!
Old 19. júna 2008, 06:41
Darcu Skupina

Default Ktorý HDD režim? Native? Dedičstva? Raid?

RAID je dobre, keď máte 2 alebo viac pevných diskov, takže si dont potreba vziať do úvahy, že. im nie príliš istý, ale zdá sa byť odkaz na staré pevné disky, ktoré používajú IDE rozhranie. natívny režim je iný názov pre 'režime kompatibility', ktoré sa používa u mizerný a / alebo staré chipsety atď

nádeje, ktorá pomáha!
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Natívne rozlíšenie je Off Screen Razer Graphics Cards & Monitory 2 26.októbra 2009 04:27
Núdzový režim z uznesenia dosahu, ale normálnom režime je v poriadku ... Hrabě Jackula Operačné systémy Windows 5 25. marca 2008 11:18
Raid režim Eliáš Procesory, základné dosky & RAM 4 12. januára 2008 10:02
Má Samsung 2232BW servis 75Hz pri natívnom rozlíšení markjayne Graphics Cards & Monitory 3 9. januára 2008 02:11
Bezdrôtové pomôcť - odkaz horská muž Siete, Modemy & VoIP 2 31. decembra 2007 05:26
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.