![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj lidi! Len stavba nového počítača pre môjho priateľa, nie je moc dobré, nič zvláštne, ale mám problém. Mám dať starý Maxtor 500GB SATA HDD pre neho, ale nie celkom istí, aký režim nastaviť ho v BIOSu. Keď som vybudoval svoj počítač i didnt naozaj veľa pozornosti a tento som nechal v natívnom režimu. Mohol som to jednoducho urobiť to isté u svojho počítača, ale aj len tak zo zvedavosti, čo robiť v rôznych režimoch znamená? Som hľadali na webe trochu, ale nie skutočné odpovede. Môže niekto, prosím, povedzte mi, čo každý z nich znamená? Mnohé vďaka any1 ktorí odpovedí! |
|
| |||
| |||
| RAID je dobre, keď máte 2 alebo viac pevných diskov, takže si dont potreba vziať do úvahy, že. im nie príliš istý, ale zdá sa byť odkaz na staré pevné disky, ktoré používajú IDE rozhranie. natívny režim je iný názov pre 'režime kompatibility', ktoré sa používa u mizerný a / alebo staré chipsety atď nádeje, ktorá pomáha! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Natívne rozlíšenie je Off Screen | Razer | Graphics Cards & Monitory | 2 | 26.októbra 2009 04:27 |
| Núdzový režim z uznesenia dosahu, ale normálnom režime je v poriadku ... | Hrabě Jackula | Operačné systémy Windows | 5 | 25. marca 2008 11:18 |
| Raid režim | Eliáš | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 12. januára 2008 10:02 |
| Má Samsung 2232BW servis 75Hz pri natívnom rozlíšení | markjayne | Graphics Cards & Monitory | 3 | 9. januára 2008 02:11 |
| Bezdrôtové pomôcť - odkaz | horská muž | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 31. decembra 2007 05:26 |
| Thread Tools | |
| |