мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Који ХДД Моде? Нативе? Легацы? РАИД?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 19. јуни 2008, 06:27
Мембер Гроуп

Default Који ХДД Моде? Нативе? Легацы? РАИД?

Хеј људи!

Довољно је изградња нових рачунара за мој пријатељу, не јако добро, ништа посебно, али је добио проблем.

Ја сам ставио стари Макстор 500ГБ САТА ХДД у њему, али не сасвим сигурни који начин да поставите га у БИОС.
Кад сам саградио мој рачунар ЈА није заиста плаћате много пажње на то и ја праведан леви у Нативе Моде.

ЈА праведан могао да учини исто за своје рачунар као добро, али само из знатижеље што различити модови значи?
Ја сам претражили на Вебу мало, али не и оригинални одговоре.

Може ли неко молим реците мене што свако значи?
Многобројан захвалност за аны1 ко одговора!
Old 19. јуни 2008, 06:41
Донаторска Група

Default Који ХДД Моде? Нативе? Легацы? РАИД?

РАИД је добро ако имате 2 или више тврдих дискова, тако да не треба да размислите о томе. им не превише, али свакако наслијеђе чини се да је за старе тврде дискове који користе ИДЕ интерфејса. нативе мод је друго име за "начин компатибилности" која се користи са јебани и / или стари цхипсетс итд

наду да помаже!
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Нативе резолуције екрана Искључено Разер Грапхицс Цардс & Мониторс 2 26 Окт 2009 04:27
Сафе моде из резолуције домета, али је у реду нормалном начину рада ... Тачка Јацкула Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 25 март 2008 11:18
РАИД Моде Илија ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 4 12 јануар 2008 10:02
Да ли Самсунг 2232БУ суппорт 75Хз на нативе резолуцији маркјаыне Грапхицс Цардс & Мониторс 3 9 јануар 2008 02:11
Уирелесс хелп - Оставштина планине човек Нетуоркинг, Модем & ВоИП 2 31 децембар 2007 05:26
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц