![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј људи! Довољно је изградња нових рачунара за мој пријатељу, не јако добро, ништа посебно, али је добио проблем. Ја сам ставио стари Макстор 500ГБ САТА ХДД у њему, али не сасвим сигурни који начин да поставите га у БИОС. Кад сам саградио мој рачунар ЈА није заиста плаћате много пажње на то и ја праведан леви у Нативе Моде. ЈА праведан могао да учини исто за своје рачунар као добро, али само из знатижеље што различити модови значи? Ја сам претражили на Вебу мало, али не и оригинални одговоре. Може ли неко молим реците мене што свако значи? Многобројан захвалност за аны1 ко одговора! |
|
| |||
| |||
| РАИД је добро ако имате 2 или више тврдих дискова, тако да не треба да размислите о томе. им не превише, али свакако наслијеђе чини се да је за старе тврде дискове који користе ИДЕ интерфејса. нативе мод је друго име за "начин компатибилности" која се користи са јебани и / или стари цхипсетс итд наду да помаже! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нативе резолуције екрана Искључено | Разер | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 26 Окт 2009 04:27 |
| Сафе моде из резолуције домета, али је у реду нормалном начину рада ... | Тачка Јацкула | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 25 март 2008 11:18 |
| РАИД Моде | Илија | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 12 јануар 2008 10:02 |
| Да ли Самсунг 2232БУ суппорт 75Хз на нативе резолуцији | маркјаыне | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 9 јануар 2008 02:11 |
| Уирелесс хелп - Оставштина | планине човек | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 31 децембар 2007 05:26 |
| Тхреад Тоолс | |
| |