az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

Hangi modu HDD? Anadili? Eski? Raid?

Reply

Konu Araçları
Old 19 Haziran 2008, 06:27
Üye Grubu

Hey insanlar!

Sadece arkadaşım, çok iyi değil, özel hiçbirşey için yeni bir bilgisayar bina ama bir sorunumuz var.

Ben onun için ama kesinlikle hangi modun için BIOS ayarlamak için emin değil eski bir Maxtor 500GB SATA HDD koydum.
Ne zaman bilgisayar i gerçekten ve sadece yerel modda bıraktığı çok dikkat hiç bir inşa.

Ben sadece onun bilgisayar için de ama sadece meraktan soruyorum ne farklı modları ne anlama geliyor aynı yapabilirdi ki?
Ben web'de arama var fakat hiçbir hakiki cevaplar biraz.

Birisi, her biri anlamına gelir bana misiniz?
Any1 kim yanıt teşekkürler!
Old 19 Haziran 2008, 06:41
Bağış Grubu

iyi RAID böylece dikkate almak gerekir dont zaman 2 veya daha fazla sabit diskler var ki. im çok emin değilim ama eski eski sabit sürücüler için bir IDE arabirimi kullanmak gibi görünüyor. native modu, ve / veya eski yonga crappy vb kullanılır uyumluluk modu 'için bir başka adıdır

Hope that helps!
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından