![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Агов народ! Просто будівництво нового комп'ютера для мого друга, не дуже добра, нічого особливого, але є проблема. Я поставив старий Maxtor 500GB SATA HDD в для нього, але не впевнений, який режим встановити його в BIOS. Коли я збудував мій комп'ютер I Didn't дійсно приділяють велику увагу до цього і я залишив його у власному режимі. Я міг би просто зробити те ж саме для свого комп'ютера, а також, але просто з цікавості, що роблять різні режими на увазі? Я шукав в інтернеті мало, але немає справжньої відповіді. Може хтось будь ласка, скажіть мені, що кожне з коштів? Велике спасибі any1 хто відповіді! |
|
| |||
| |||
| RAID добре, коли у вас є 2 або більше жорстких дисків такого вам не потрібно врахувати. їм не дуже впевнений, але спадщини, як видається, для старих жорстких дисків, що використовують інтерфейс IDE. рідному режимі це інша назва для "режим сумісності", яка використовується з Crappy та / або старий чіпсет т.д. сподіваюся, що допомагає! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Рідний резолюції Off Screen | Razer | Графічні карти & Монітори | 2 | 26 жовтня 2009 04:27 |
| Безпечний режим з резолюції діапазоні, але нормальний режим штрафу ... | Граф Jackula | Операційні системи Windows | 5 | 25 березня 2008 11:18 |
| Raid Mode | Ілля | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 12 січня 2008 10:02 |
| Samsung 2232BW чи підтримка 75 Гц при рідному дозволі | markjayne | Графічні карти & Монітори | 3 | 9 січня 2008 02:11 |
| Бездротові допомога - Legacy | Mountain Man | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 31 грудня 2007 05:26 |
| Різьба Інструменти | |
| |