![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет, Аз съм надявам някой може да ми помогне с един стар компютър (Dell L433c), които е давал на мен преди няколко месеца. Той е работил добре, докато не реши да промени 20G HD, че тя дойде с, за 40G HD и инсталиране на прясно копие на XP, Аз деление на устройството с FAT32, ако не сте сигурни, че прави разлика. Все пак, това е, когато всички започнаха проблемите ми. Компю приучавам обувка, това ми дава грешка съобщение, което гласи "инсталирате Bootable медии или Не HDD намерени" Той използвате, за да каже "При капитана шофиране не е намерен", но аз не го видя повече. Опитах повторно инсталиране на стария диск, но то не е било обувка. Аз после и двете устройства в друг компютър и то не работи, да получа едно и също послание "НЕ HDD" И двамата твърдите дискове работят добре, те са били сканиране за вируси и двамата излязоха чисти. Точно сега съм повече загриженост за файлове, които имах на диск вместо от самия компютър. Имам програма, за да изтеглите файловете, ако аз мога добивам то към обувка. Аз бях преминал през всички протоколи. Аз бях проверява всички кабели и дори да ги променят, аз конфигурацията на BIOS, и нищо не работи. Някой в друг форум предложи зареждане на драйвери за IDE / SATA и дънната платка, но това е старата система и е трудно да се намери. Намерих някои шофьори, но аз не съм сигурен дали те са в правото такива. Аз не разбирам защо 20G HD няма да се стартира по друга система, когато той е работил добре, когато се промени това. То трябва да стартира по друга система текат XP, но той не! Направих нещо на този хард диск, който е messing всяка система Сложих го инча Ето списък на всичко, което сте прави; 1 ... Променете IDE кабели и се е убедил, че на свързване, когато се предполага да. 2 ... Made че всички настройки са правилни, включително обувка последователности (всички поръчки) 3 ... аз настроите BIOS по подразбиране и всички други настройки, както и (авто) 4 ... аз опитах товарене нападение IDE дискове и инсталиране на драйвери, когато прясното копие на XP 5 ... аз опитах да обувка с CDROM и флопи. 6 ... аз използват различни системни дискети като Ultimate обувка диск (UBCD) и от bootdisk.com 7 ... ли сте опитвали да инсталирате Windows 98, 2000, ME и XP 8 ... аз опитах пускането на HD джъмперите в различни позиции, аз също опитах не джъмперите 9 ... аз опитах, използвайки различни HD и никой не ще стартира с тази система Помощ ... Моля всеки, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Благодаря предварително Menzina |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи като на борда на IDE контролера на дънната платка е решила да несигурен, имам нещо, срещани simular към това с по-стара система Бях свири с и около него са били причинени, когато се включи в един harddrive към дънната платка и е прикрепена лентата кабел грешен начин, кръгли и го взривиха на IDE контролера, както и контролер за harddrive.
| |||
| |||
| Цитат:
Е то дори поправим? Благодаря за отговор ........ |
|
| |||
| |||
| Аз го оправим, използвал IDE PCI карта и нов твърд диск |
|
| |||
| |||
| Друго нещо, защо си с FAT32, че е стара технология, NTFS е много по-добре, ако не са двойно зареждане с 98/ME, FAT32 е единственият вариант. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Когато аз се опитвах да се инсталира прясно копие на XP и необходими за форматиране на диск, тя не е била exceptling нормалния начин, така че аз се опитах с FAT и то когато чрез, но тогава той разбил и тя не е работила, тъй като. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Jsdvwsdk.dll не могат да се намерят само в IE8 | Памела | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 0 | 5-и парламентарен Юни 2009 23:52 |
| DNS грешка - Server не може да се намери | cousinjack | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 5 | 17 Дек 2008 14:10 |
| CD-ROM устройството не е намерена | ritzraff | Дискове & сменяемите носители | 11 | 10 Юли 2008 16:53 |
| Сървърът не е установено, | needhelp | В мрежа, модеми & VoIP | 17 | 15 април 2008 18:40 |
| Изгубени вещи | Алекс | Изключено Тема Дискусия | 1 | 22 Юли 2007 09:53 |
| Нишка Инструменти | |
| |