menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

HDD nenalezena

Reply

Thread Nástroje
Old 26.prosince 2007, 12:54
Nový člen skupiny

Ahoj,
Já jsem doufal, že někdo mi může pomoci se starým počítačem (Dell L433c), které bylo dát mi pár měsíci. Bylo to v pořádku, dokud jsem se rozhodl pro změnu 20g HD, že přišel s pro HD 40g a nainstalovat novou kopii XP; I oddílu disku pomocí FAT32, nejsou jisti, zda to dělá rozdíl. Nicméně, to je, když všechny své problémy začaly.

PC zvyklý boot, dává mi chybová zpráva, která říká 'nainstaluje zaváděcí média nebo č. HDD found' Je užívání říct 'Pri velitel disk nebyl nalezen', ale nevidím to víc. Zkoušel jsem re-instalaci starého disku, ale to není ani boot. I potom dát oba disky v jiném PC, a to nefunguje, dostanu stejnou zprávu 'NO HDD "

Oba z pevné disky byly v pořádku, byli scan na viry a jak přišel čistý. Právě teď mám větší obavy z obrázků, které jsem měl na disku, namísto v počítači sám. Mám program pro načtení souborů, jestli můžu dostat do boot. Já jsem prošla všechny protokoly. Jsem zkontrolovat všechny kabely, a dokonce jim změnila jsem reconfigure bios a nic děl.

Někdo v jiném fóru navrhl stažení ovladače pro IDE / SATA a deska, ale je to starý systém a je to těžké najít. Našel jsem nějaké ovladače, ale já nejsem jistý, zda jsou tou správnou volbou. Nerozumím, proč 20g HD nebude boot v jiném systému, kdy bylo v pořádku, když jsem to změnil. Mela by se spustit na jiném systému běží XP, ale to není! Udělal jsem něco na tento disk, že to umazávání každý systém jsem ji palce

Zde je seznam všeho, co jsem udělal;
1 ... Změna IDE kabely a se ujistit, že to připojit, pokud je to Předpokládám to.
2 ... Made jisti všechna nastavení jsou správná, včetně boot sekvence (všechny objednávky)
3 ... jsem nastavit bios na výchozí nastavení a všechna ostatní nastavení a (auto)
4 ... jsem se pokusil ložné raid IDE disky a ovladače při instalaci čerstvý výtisk XP
5 ... jsem se snažil zavést systém s CDROM a diskety.
6 ... jsem používat různé boot disks rád The Ultimate boot disk (UBCD) a od bootdisk.com
7 ... jsem se pokusil instalovat Windows 98, 2000, ME a XP
8 ... jsem se pokusil uvedení HD jumperů v různých pozicích, také jsem se pokusil žádné jumpery
9 ... jsem se pokusil pomocí různých HD a nikdo se boot s tímto systémem

HELP ... prosím někdo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thanks in advance
Menzina
Old 27.prosince 2007, 11:27
Dárce Skupina

Zní to jako na desce IDE řadič na základní desce se rozhodla AWOL jsem se setkal s tímto něco simular se starším systémem jsem hrát, a to bylo způsobeno, když jsem připojen jeden pevný disk se k základní desce a byla připojena stuha kabel nesprávný způsob kole a zatroubil na IDE řadič a řadič pro pevný disk.

Můj systém: --

Processor (s):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Základní deska:
ACER EG31M
Paměť RAM:
2 GIG DDR2 667
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 8400GS
Zvuková karta:
Realtek High Definition Palubní
Pevný disk (y):
500GB + 250gigabajt + 180gigabajt SATA 2
Optická mechanika (s):
DVD + RW DVD
Case / PSU:
Neznačkové věci a PsÚ @ 500 watt
Chlazení:
STOCK
Síť / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (s):
19 "LCD a 15 Inch LCD
Operační systém (y):
Triple Zavádecí - Windows Vista Ultimat
Old 27.prosince 2007, 12:33
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal zerocool View Post
Zní to jako na desce IDE řadič na základní desce se rozhodla AWOL jsem se setkal s tímto něco simular se starším systémem jsem hrát, a to bylo způsobeno, když jsem připojen jeden pevný disk se k základní desce a byla připojena stuha kabel nesprávný způsob kole a zatroubil na IDE řadič a řadič pro pevný disk.
Už jsi někdy spravit?
Je to ještě opravitelný?

Díky za reakci ........
Old 28.prosince 2007, 03:40
Dárce Skupina

Udělal jsem to spraví, použil ide pci kartu a nový pevný disk
Old 29.prosince 2007, 15:43
Člen Skupina

Další věc, proč jste s použitím FAT32, která je stará technika, NTFS je mnohem lepší, pokud si nejste duální zavádení s 98/Me, FAT32 je jediná možnost.
Old 30.prosince 2007, 17:26
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal Axegrinder View Post
Další věc, proč jste s použitím FAT32, která je stará technika, NTFS je mnohem lepší, pokud si nejste duální zavádení s 98/Me, FAT32 je jediná možnost.

Když jsem se snažil nainstalovat novou kopii XP a potřebné k formátování disku, nebylo exceptling normálním způsobem a tak jsem se pokusil s FAT a kdy pomocí, ale pak se zhroutil a nebyl pracoval od roku.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.