![]() |
|
| |||
| |||
| Γειά, Είμαι ελπίζοντας κάποιος μπορεί να με βοηθήσει με ένα παλιό PC (Dell L433c) που είχε δώσει σε μένα πριν από δύο μήνες. Ήταν ωραία εργασίας μέχρι να αποφασίσει να αλλάξει το 20g HD ότι ήρθε με, για 40 g HD και να εγκαταστήσετε ένα νέο αντίγραφο των XP? I διαμέρισμα FAT32 χρησιμοποιώντας το δίσκο, δεν είναι σίγουρος αν κάνει τη διαφορά. Ωστόσο, όταν αυτό είναι όλες μου άρχισαν τα προβλήματα. Το pc wont εκκίνησης, αυτό μου δίνει ένα μήνυμα λάθους που λέει "εγκαταστήστε ένα bootable media ή HDD Δεν βρέθηκαν« Πρέπει να πω χρήση "Pri πλοίαρχος οδήγησης δεν βρέθηκε", αλλά εγώ δεν το βλέπω πια. Προσπάθησα να εγκαταστήσετε εκ νέου το παλιό δίσκο, αλλά δεν εκκίνησης είτε. Τότε που και οι δύο μονάδες δίσκου σε άλλο υπολογιστή και δεν λειτουργεί, να πάρω το ίδιο μήνυμα "ΟΧΙ HDD" Και οι δύο σκληρούς δίσκους της εργασίας ήταν ωραία, ήταν σάρωσης για ιούς και οι δύο ήταν καθαρό. Τώρα είμαι περισσότερο την ανησυχία του για τα αρχεία που είχα στο δίσκο αντί για το ίδιο pc. Έχω ένα πρόγραμμα για να ανακτήσει τα αρχεία, αν μπορώ να το αποκτήσουν για την εκκίνηση. Έχω περάσει από όλα τα πρωτόκολλα. Έχω ελέγξει όλα τα καλώδια, ακόμη και τους άλλαξε, έχω reconfigure bios και τίποτα δεν λειτουργεί. Κάποιος σε άλλο φόρουμ πρότεινε τη λήψη των προγραμμάτων οδήγησης για το IDE / SATA και τη μητρική πλακέτα, αλλά είναι ένα παλαιό σύστημα και είναι δύσκολο να βρεθεί. Βρήκα κάποια προγράμματα οδήγησης, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι τα σωστά. Δεν καταλαβαίνω γιατί τα 20g HD δεν θα εκκίνησης σε άλλο σύστημα όταν ήταν εργασίας πρόστιμο όταν αλλάξει αυτό. Θα πρέπει να εκκινήσετε σε άλλο σύστημα που τρέχει XP, αλλά δεν!! Έκανα κάτι σε αυτό το σκληρό δίσκο του Messing ότι κάθε σύστημα έβαλα in. Ακολουθεί μια λίστα με όλα όσα έχω κάνει? 1 ... Αλλαγή του IDE καλώδια και να είναι σίγουρος ότι η σύνδεση όταν είναι να υποθέσουμε. 2 ... φρόντισε όλες οι ρυθμίσεις είναι σωστές, συμπεριλαμβανομένης της εκκίνησης ακολουθίες (όλες οι παραγγελίες) 3 ... έχω να ρυθμίσετε το BIOS προεπιλεγμένη ρύθμιση και όλες τις άλλες ρυθμίσεις, όπως επίσης (auto) 4 ... Έχω δοκιμάσει φόρτωσης επιδρομή δίσκους IDE και οδηγούς κατά την εγκατάσταση φρέσκο αντίγραφο των XP 5 ... Έχω δοκιμάσει να εκκινήσετε σε CDROM και δισκέτα. 6 ... Έχω χρησιμοποιήσει διάφορες δισκέτες εκκίνησης όπως Ultimate Η δισκέτα εκκίνησης (UBCD) και από bootdisk.com 7 ... Έχω δοκιμάσει την εγκατάσταση των Windows 98, 2000, ME και XP 8 ... Έχω δοκιμάσει τη διάθεση του HD γέφυρες βραχυκύκλωσης σε διάφορες θέσεις, έχω επίσης προσπάθησε δεν γέφυρες βραχυκύκλωσης 9 ... Έχω δοκιμάσει με τη χρήση διαφορετικών HD του και κανένας δεν θα εκκίνησης με το σύστημα αυτό PLEASE HELP ..., ANYONE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων Menzina |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακούγεται σαν το επί του σκάφους ελεγκτή IDE στη μητρική κάρτα αποφάσισε να AWOL, έχω κάτι simular συναντώνται σε αυτό το σύστημα με μια παλιότερη Έπαιζα με περίπου και προκλήθηκε όταν συνδεθεί σε έναν σκληρούς δίσκους σε μια μητρική πλακέτα και είχαν θέσει η ταινία καλώδιο λάθος τρόπο, και ανατίναξε τα IDE ελεγκτή και του ελεγκτή για σκληρούς δίσκους.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Είναι ακόμη fixable; Ευχαριστώ για την απάντηση ........ |
|
| |||
| |||
| Το έκανα το φτιάξεις, χρησιμοποίησε ένα ide PCI κάρτα και ένα νέο σκληρό δίσκο |
|
| |||
| |||
| Κάτι άλλο, γιατί χρησιμοποιεί FAT32, ότι είναι παλαιάς τεχνολογίας, το NTFS είναι πολύ καλύτερο, αν δεν είναι διπλή εκκίνηση με 98/Me, FAT32 είναι η μόνη επιλογή. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Όταν προσπαθούσε να εγκαταστήσει ένα νέο αντίγραφο των XP και χρειάζεται να διαμορφώσετε τη μονάδα δίσκου, δεν ήταν exceptling κανονικά γι 'αυτό προσπαθήσαμε με το λίπος και όταν μέσα, αλλά τότε θα τράκαρε και δεν έχει εργαστεί από τότε. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Jsdvwsdk.dll δεν μπορεί να βρεθεί μόνο στο IE8 | Pamela | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 0 | 5 Ιουν 2009 23:52 |
| DNS Error - Server δεν μπορεί να βρεθεί σε | cousinjack | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 5 | 17 Δεκ. 2008 14:10 |
| CD-ROM δεν βρέθηκε | ritzraff | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 11 | 10 Ιουλ 2008 16:53 |
| Ο διακομιστής δεν βρέθηκε | needhelp | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 17 | 15 Απρ 2008 18:40 |
| Lost and Found | alex | Off Topic Συζήτηση | 1 | 22 Ιουλ 2007 09:53 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |