![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo, Im 'nadajući netko može pomoć mene sa starim PC (Dell L433c) da je davanje mi par mjeseci prije. Bilo je fino dok rade sam odlučio promijeniti 20g HD da je došla s, za 40G HD i instalirati novu kopiju XP; sam particiju pogon koristi FAT32 ne siguran ako se čini razliku. Međutim, to je kad se sve moje probleme započeo. PC navika čizma, daje mi jednu poruku o pogrešci koja kaže 'instalirati bootable medija ili Ne HDD pronašao' It koristiti reći 'Pri majstor drive not found' ali ja ne vidim bilo koji više. JA pokušao ponovno instalirati stare voziti, ali ne bilo boot. I onda stavi obje pogone u drugom pc i to ne radi, dobijem istu poruku 'NO HDD " Obje su bile tvrde diskove koji rade u redu, oni su skeniranje za viruse i oba izađe čist. Upravo sada sam više brige o datotekama koje sam imao na disku umjesto PC sama. Imam program za preuzimanje datoteke ako ja mogu dobiti Internet to čizma. Ja sam prošla sve protokole. I've checked sve kabele, pa čak i promjena njih, ponovo sam bios i ništa ne radi. Netko je na drugom forumu predlošenu učitavanja upravljačkih programa za IDE / SATA i matične ploče, ali je stari sustav i teško je pronaći. Našao sam neke drivere ali Im 'ne siguran ako oni prave. Ne razumijem zašto je 20g HD neće boot u drugi sustav kada je radeći u redu kad sam to promijenio. Trebao bi u nekoj drugoj čizma sistem trčanje XP, ali ne! Ja sam nešto na ovaj tvrdi disk koji je messing svaki sistem JA baciti Internet in Evo popisa sve sam učinio; 1 ... Promijenite IDE kablovima i napravio siguran gdje je povezati to pretpostavimo da. 2 ... Made jesu li sve postavke ispravne, uključujući boot sekvenci (svi nalozi) 3 ... Ive 'postaviti bios na default postavke i sve ostale postavke ali i (auto) 4 ... Ive 'pokušao loading RAID diskovi i IDE drivere prilikom instalacije svježe kopije XP 5 ... Ive 'pokušao to čizma sa CDROM i disketu. 6 ... sam koristiti različite boot diskete poput Ultimate boot disk (UBCD) i iz bootdisk.com 7 ... Ive 'pokušao instalirate Windows 98, 2000, ME i XP 8 ... Ive 'pokušao postavljanje HD jumpers u različitim pozicijama, Ive' isto tako pokušao no jumpers 9 ... Ive 'pokušao koristeći različite HD-a i nitko htijenje čizma sa ovaj sustav MOLIM POMOĆ ... svatko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvala unaprijed Menzina |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao na brodu IDE kontroler na matičnoj ploči je odlučio da AWOL sam naišao na ovu simular nešto sa starijim sustav sam bio igranje okolo sa te je izazvao kad sam priključen jedan harddrive in na matičnoj ploči i da je priključen na trakasti kabel na krivi put okrugao i duhati IDE kontroler i harddrive na kontroleru.
| |||
| |||
| Quote:
Je li još popravljiv? Hvala na odgovoru ........ |
|
| |||
| |||
| Ja sam to popraviti, a koristi se IDE PCI kartice i novi tvrdi disk |
|
| |||
| |||
| Još jedna stvar, zašto su Vam koristeći FAT32, to je stara tehnologija, NTFS je puno bolje, osim ako se dual booting s 98/me, FAT32 je jedini izbor. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Kad sam bio težak to uvesti koga u svježem kopiju XP i potrebno da se formatirati disk, nije exceptling uobičajeni način na taj način JA pokušao Internet sa FAT i kada putem, ali onda je pala i nije radila od. |