![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, Remélem valaki tud segítsen nekem egy régi PC (Dell L433c), hogy volt, hogy nekem egy pár hónappal ezelőtt. Ez szép munka volt, amíg úgy döntöttem, hogy módosítsa a 20G HD, hogy eljött, hogy a HD-40g, és helyezzen be egy új példányt XP én partíció a meghajtó használatával FAT32, nem biztos, hogy tesz különbséget. Mindazonáltal, ez, ha minden az én problémákat kezdett. A PC szokás boot, mert én egy hibaüzenet azt mondja, hogy "helyezzen be egy bootolható médium vagy No HDD található 'használja mondani" Pri master meghajtó nem található ", de én nem látom többé. Próbáltam újra telepíti a régi meghajtót, de nem indul sem. Aztán, az mind meghajtók másik számítógéphez, és ez nem működik, azt az üzenetet kap a "NO HDD" Mind a merevlemezek voltak szép, és ezek a vírusok és a scan is jött tiszta. Most én vagyok nagyobb az aggodalom a kép, amit már a lemezen helyett a számítógép is. Van egy program letölteni a fájlokat, ha nem kapom meg a csomagtartó. Már ment keresztül a protokollokat. Már ellenőrzik az összes kábelt és még változás őket, már reconfigure bios és nem működik. Valaki egy másik fórumon javasolták az illesztőprogramok letöltése az IDE / SATA és az alaplap, de ez egy régi, és nehéz megtalálni. Azt találta, hogy egyes vezetők, de nem vagyok biztos benne, ha már a jogot is. Nem értem, miért nem 20G HD boot másik rendszer, ha jól működik, ha változott meg. Meg kell boot másik XP rendszer fut, de nem! Én tettem valamit, hogy ezt a merevlemezt, hogy a rendszer minden messing én raktam be! Itt egy lista mindent, amit tettél; 1 ... Változás az IDE kábelt, és biztos benne, hogy csatlakozni, ha fel kell. 2 ... biztosította a helyes beállításokat, beleértve az indító szekvenciák (minden megrendelések) 3 ... Én meg a BIOS alapértelmezett beállítás, és minden más beállítást is (auto) 4 próbáltam ... loading RAID meghajtók és IDE meghajtók beszerelésénél friss példányát XP 5 ... próbáltam, hogy a boot floppy-és CD-ROM. 6 ... Én különböző indító lemezek, mint az Ultimate boot lemezt (UBCD) és bootdisk.com 7 ... próbáltam a Windows 98, 2000, ME és XP 8 ... próbáltam elhelyezni a HD jumperekkel a különböző álláspontokat, én is próbáltam nem Jumpers 9 ... próbáltam a különböző HD és egyik sem fog ennek az indító rendszer SEGÍTSÉG ... Kérem, aki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Köszi előre Menzina |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mint a fedélzeti IDE vezérlő az alaplapon úgy döntött, hogy AWOL én találkozott valami simular, hogy ez egy régebbi rendszer játszott körül, és ez okozza, amikor csatlakoztatva a merevlemez és az alaplap, és csatolták a ribbon cable rossz irányba, és kifújta az IDE vezérlő és a merevlemez vezérlő.
| |||
| |||
| Idézet:
Vajon akkor is rögzíthető? Köszönöm, hogy válaszol ........ |
|
| |||
| |||
| Én meg azt, használt IDE PCI kártya és egy új merevlemezt |
|
| |||
| |||
| A másik dolog, miért használja a FAT32, ez a régi technológiát, NTFS sokkal jobb, ha ön a kettős 98/Me, FAT32 az egyetlen lehetőség. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Amikor megpróbál telepíteni egy új példányát és a szükséges XP-t a meghajtóba, nem volt exceptling a szokásos módon próbáltam meg zsírral, és ha az, de aztán lezuhant, és mivel nem működött óta. |