![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי עם המחשב הישן (Dell L433c) זה היה נותן לי כמה חודשים לפני. זה עובד בסדר גמור עד החלטתי לשנות את 20G HD כי זה בא עם, עבור 40G HD ולהתקין עותק חדש של XP, אני המחיצה באמצעות מערכת הקבצים FAT32 הכונן, לא בטוח אם הוא עושה את ההבדל. עם זאת, כאשר זה כל הבעיות שלי התחילו. Wont אתחול המחשב, הוא נותן לי הודעת שגיאה שאומרת 'התקן אתחול HDD Media "או" לא נמצא' הוא להשתמש כדי להגיד 'Pri יחידת כונן לא נמצא' אבל אני לא רואה אותו יותר. ניסיתי להתקין מחדש את הכונן הישן, אך הוא אינו האתחול אחת. אז לשים את שני הכוננים במחשב אחר וזה לא עובד, אני מקבל את אותה הודעה 'לא HDD " שני כוננים קשיחים של עבדו בסדר, הם היו סריקה לאיתור וירוסים ושניהם ניגש נקי. עכשיו אני יותר דאגה לגבי קבצים שיש לי על הדיסק במקום את המחשב עצמו. יש לי תוכנית כדי לשחזר את הקבצים אם אני יכול לקבל את זה האתחול. אני כבר נעלם בין כל הפרוטוקולים. אני כבר בדקתי את כל הכבלים ואף שינה אותם, אני כבר BIOS מחדש ושום דבר לא עובד. מישהו בפורום אחר הציע להוריד את מנהלי ההתקן של IDE / SATA של לוח האם, אבל ישנה מערכת וזה קשה למצוא. מצאתי כמה נהגים אבל אני לא בטוח אם הם זכות אלו. אני לא מבין למה את לא 20G HD אתחול מערכת אחרת כאשר הוא עובד מצוין כאשר שיניתי את זה. זה צריך אתחול אחר מפעיל מערכת XP אבל זה לא! עשיתי משהו, כי זה כונן קשיח של כל מערכת להתעסק שמתי אותו למערכת להלן רשימה של כל מה שעשיתם; 1 ... שנה את IDE כבלים וגרם בטוח זה להתחבר איפה זה אמור. 2 בטוח ... בוצעו כל ההגדרות נכונות, לרבות אתחול sequences (כל ההוראות) 3 ... ביצעתי את ה-BIOS כדי להגדיר את ברירת המחדל של הגדרות וכל שאר גם (אוטומטי) 4 ... ניסיתי טוען כוננים IDE RAID הנהגים בעת התקנת עותק טרי XP 5 ... ניסיתי עם אתחול ו CDROM דיסקט. 6 ... אני כבר להשתמש בדיסק אתחול שונות כמו Ultimate דיסק אתחול (UBCD) ומתוך bootdisk.com 7 ... ניסיתי להתקין את Windows 98, 2000, ME ו XP? 8 ... ניסיתי למקם את המגשרים HD במיקומים שונים, גם אני כבר לא ניסו המגשרים 9 ... ניסיתי משתמש אחר של HD ואף אחד יבצע אתחול עם מערכת זו עזרה ... בבקשה, מישהו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה מראש Menzina |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כמו על הסיפון Controller IDE על לוח האם החליטה AWOL, יש לי משהו נתקל simular זו ישנה יותר עם מערכת שיחקתי עם סביב והיא גרמה כשאני פקוק harddrive א ל א ו לוח האם היה מצורף כבל את מתפורת הדרך הלא נכונה עגול והוא פישלת את IDE Controller ואת הבקר כדי harddrive.
| |||
| |||
| ציטוט:
האם זה גם fixable? תודה להגיב ........ |
|
| |||
| |||
| עשיתי את זה לתקן, נעשה שימוש של כרטיס PCI IDE ו כונן קשיח חדש |
|
| |||
| |||
| עוד דבר, למה אתה משתמש ב-FAT32, כי הוא ישן טכנולוגית, NTFS הרבה יותר טוב, אלא אם אתה באתחול כפול עם 98/me, FAT32 היא האפשרות היחידה. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
כאשר אני מנסה להתקין עותק חדש של XP ו הדרוש כדי לאתחל את הכונן, זה לא היה exceptling בדרך כלל את הדרך ולכן ניסיתי את זה עם FAT וזה כאשר דרך, אבל אז הוא קרס והוא לא עובד מאז. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Jsdvwsdk.dll לא ניתן למצוא רק ב-IE8 | פאמלה | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 0 | ה -5 בחודש יוני 2009 23:52 |
| DNS שגיאה - השרת לא נמצא | cousinjack | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 5 | -17 דצמבר 2008 14:10 |
| כונן התקליטורים לא נמצא | ritzraff | כוננים & נשלפת | 11 | -10 יולי 2008 16:53 |
| השרת לא נמצא | needhelp | רישות, מודמים & VoIP | 17 | ה -15 לאפריל 2008 18:40 |
| אבדות ומציאות | אלכס | דיון Off topic | 1 | 22 יולי 2007 09:53 |
| שרשרת כלים | |
| |