mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

HDD nerastas

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 26, 2007, 12:54
Naujas Narys

Default HDD nerastas

Labas,
Aš tikiuosi kas nors gali padėti man su sena PC (Dell L433c), kuris buvo duoti man poros mėnesių senumo. Jis dirbo gerai, kol aš nusprendė pakeisti 20G HD, kad jis atėjo su, 40G HD ir įdiegti naują kopiją XP, aš disko į diską naudojant FAT32 nėra tikras, ar tai daro skirtumą. Tačiau, tai kai visi mano problemos prasidėjo.

PC wont boot, tai suteikia man klaidos pranešimą "install įkrovos žiniasklaidos priemonėse ar no HDD rasti" Jis naudojamas pasakyti "Pri master diskas nerastas", bet aš nematau, tai daugiau. Bandžiau iš naujo diegiant senas vairuoti, tačiau tai nėra įkrovos arba. Tada aš įdėti abu diskus į kitą PC ir ji neveikia, gaunu tą patį pranešimą "NO HDD"

Abi kietus diskus dirbo gerai, jie ieško virusų ir tiek atėjo švarus. Right now I'm didesnį susirūpinimą failus, kad aš ant vietoj disko PC pats. Turiu programa nuskaityti failus, jei galėčiau gauti ją paleisti. Aš vyko per visus protokolus. Mes patikrinome visus kabelius ir dar kartą juos, aš performuoti BIOS ir nieko darbai.

Kažkas į kitą forumą pasiūlyta atsisiųsti už IDE drivers / SATA ir plokštės, tačiau tai senos sistemos ir ji sunku rasti. Radau kai vairuotojai, bet nesu tikras, ar jie yra teisingos. Aš nesuprantu, kodėl 20G HD, nebus paleisti kitoje sistemoje, kai ji dirbo gerai, kai aš jį keitė. Reikia paleisti kitoje sistemoje veikia XP, bet ji nėra!! Aš kažką tai kietasis diskas tai maitinimu iki kiekvieno sistema man vėl in

Štai ir viskas I've done sąrašą;
1 ... Keisti IDE kabeliai ir pasirūpino, kad ji yra prijungti, kur jis manyti, kad.
2 ... pasirūpino, kad visi nustatymai yra teisingi, įskaitant paleidimo sekų (visų užsakymų)
3 ... I've nustatyti BIOS, kad pagal nutylėjimą ir visus kitus parametrus, taip pat (auto)
4 ... I've tried loading RAID diskų ir IDE tvarkyklės diegiant naują kopiją XP
5 ... I've tried to boot su CDROM ir diskelį.
6 ... I've naudoti įvairių įkrovos diskus, kaip Ultimate boot disko (UBCD) ir bootdisk.com
7 ... I've tried diegiate Windows 98, 2000, ME ir XP
8 ... I've tried pateikimo HD džemperiai skirtingų pozicijų, aš taip pat bandė ne džemperiai
9 ... I've tried naudojant skirtingus HD "ir nė vienas bus paleisti šią sistemą

HELP ... PLEASE, kiekvienas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thanks in advance
Menzina
Old Gruodis 27, 2007, 11:27
Donorų grupės

Default HDD nerastas

Panašiai kaip laive IDE valdiklio plokštė nusprendė AWOL, man teko susidurti nors simular į šį senesni sistemos aš grojo su aplink ir ji buvo padaryta, kai aš diską prijungti prie plokštės ir buvo pridedamas šleifą atvirkštine tvarka ir jis liepė IDE valdiklis ir diską kontrolierius.

Mano sistema: --

Procesorius (-iai):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Pagrindinė plokštė:
ACER EG31M
RAM atmintis:
2 GIG DDR2 667
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 8400GS
Garso plokštė:
Realtek High Definition borto
Kietasis diskas (-ai):
500GB + 250GB + 180gb SATA 2
Optical Drive (s):
DVD RW + DVD
Case / PSU:
UNBRANDED Case ir PSU @ 500 Watt
Aušinimas:
VERTYBINIŲ
Tinklas / Internetas:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitorius (-ai):
19 "LCD ir 15 colių LCD ekranas
Operacinė sistema (-os):
Triple boot - Windows Vista Ultimat
Old Gruodis 27, 2007, 12:33
Naujas Narys

Default HDD nerastas

Citata:
Originally Posted by zerocool View Post
Panašiai kaip laive IDE valdiklio plokštė nusprendė AWOL, man teko susidurti nors simular į šį senesni sistemos aš grojo su aplink ir ji buvo padaryta, kai aš diską prijungti prie plokštės ir buvo pridedamas šleifą atvirkštine tvarka ir jis liepė IDE valdiklis ir diską kontrolierius.
Ar kada nors pataisyti?
Tai net Kurie gali būti sutvirtinti?

Ačiū už atsakymą ........
Old Gruodis 28, 2007, 03:40
Donorų grupės

Default HDD nerastas

I didn't fix it, naudojamos IDE PCI kortelę ir naujas kietasis diskas
Old Gruodis 29, 2007, 15:43
Narys

Default HDD nerastas

Kitas dalykas, kodėl jūs naudojate FAT32, kad yra sena technologija, NTFS yra daug geriau, nebent esate dvigubą paleidimo su 98/ME, FAT32 yra vienintelė alternatyva.
Old Gruodis 30, 2007, 17:26
Naujas Narys

Default HDD nerastas

Citata:
Originally Posted by Axegrinder View Post
Kitas dalykas, kodėl jūs naudojate FAT32, kad yra sena technologija, NTFS yra daug geriau, nebent esate dvigubą paleidimo su 98/ME, FAT32 yra vienintelė alternatyva.

Kai aš bandžiau įdiegti naują kopiją XP, reikia formatuoti diską, jis nebuvo exceptling įprastu būdu, todėl aš išbandžiau su FAT ir kai per ji, bet tada jis sudužo ir jis ne dirbo nuo.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Jsdvwsdk.dll negalima rasti tik IE8 Pamela Naršyklėms & FTP Klientai 0 5 birželis 2009 23:52
DNS Error - Server negali būti nustatyta cousinjack Naršyklėms & FTP Klientai 5 17 gruodis 2008 14:10
CD-ROM Drive Not Found ritzraff Drives & Removable Media 11 10 liepa 2008 16:53
Serveris nerastas needhelp Networking, Modems & VoIP 17 Balandis 15, 2008 18:40
Lost and Found Alex Off Topic Discussion 1 22 liepa 2007 09:53
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.