![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Es ceru, kāds var palīdzēt man ar veco PC (Dell L433c), kas tika dod man pāris mēnešus atpakaļ. Tā strādāja naudas līdz es nolēmu mainīt 20G HD, ka tā nāca ar, 40G HD un instalē svaigu kopiju XP, es nodalījumā vadīt, izmantojot FAT32 nav pārliecināts, vai tajā ir atšķirība. Tomēr, tas ir tad, kad visas manas problēmas sākās. Pc paradis boot, tas dod man kļūdas ziņojumu, kurā teikts "instalēt bootable mediju vai nē HDD atrasts 'to izmantot teikt" Pri master disks nav atrasts', bet es to neredzu vairāk. Es mēģināju vēlreiz instalēšanas veco disku, bet tas nav boot vai nu. Es tad ieliek abus diskus citā PC un tas nedarbojas, man pašu īsziņu "NO HDD" Abi diskdziņiem strādāja fine, tie meklēt vīrusus un abi nāca klajā tīrs. Šobrīd es esmu vairāk bažas par failus, kas man bija uz diska, nevis pc pats. Man ir programma, lai ielādētu failus, ja es varu to boot. Esmu gājusi cauri visiem protokoliem. Esmu pārbaudījusi visus kabeļus un pat mainīt tās, esmu pārveidot bios un nekas darbi. Kāds citā forumā ieteica lejupielādei par IDE draiveri / SATA un mātesplatē, bet tas ir veco sistēmu un ir grūti atrast. Es atklāju, daži vadītāji, taču es neesmu pārliecināts, ja viņi pareizas. Es nesaprotu kāpēc 20G HD nebūs boot citā sistēmā, kad tā bija darba soda, kad es to nomainījuši. Tas ielādēs citā sistēmā darbojas XP, bet tas nav!! Es tomēr kaut ko tas cietais disks, kas's messing up katrai sistēmai man tā collas Šeit ir viss es esmu darījusi sarakstā; 1 ... Nomaini IDE kabeļus un ir pārliecināts, ka tas ir savienot, kur tā ir domāt. 2 ... Made ka visi uzstādījumi ir pareizi, ieskaitot apavu sekvencēm (visi rīkojumi) 3 ... Es esmu, kas BIOS noklusējuma iestatījums un visiem citiem iestatījumiem, kā arī (auto) 4 ... I've tried iekraušana raid disku un IDE draiveri, instalējot svaigu kopiju XP 5 ... I've tried to boot ar CDROM un disketes. 6 ... Esmu izmantot dažādas boot disks tāpat Ultimate boot disk (UBCD) un bootdisk.com 7 ... Es esmu mēģinājis instalēšana Windows 98, 2000, ME and XP 8 ... Esmu mēģinājis laist HD džemperi dažādās pozīcijās, es esmu arī mēģinājusi ne džemperi 9 ... Es esmu mēģinājis, izmantojot dažādus HD ir, un neviena nebūs boot ar šo sistēmu HELP ... Lūdzu, NEVIENAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Thanks in advance Menzina |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Līdzīgi kā uz kuģa ide kontrolieris uz mātesplates ir nolēmusi AWOL, man ir radušās kaut simular šim ar vecākiem sistēma man playing around with un tas izraisīja, kad es pieslēgts Harddrive līdz mātesplate un bija pievienots ribbon cable nepareizi otrādi, un tas pūta ide kontrolieris un Harddrive kontrolierim.
| |||
| |||
| Quote:
Tas ir pat fixable? Paldies par atbildi ........ |
|
| |||
| |||
| Es tā salabot, izmanto ide PCI karti un jaunu cieto disku |
|
| |||
| |||
| Vēl viena lieta, kāpēc jūs lietojat FAT32, tas ir vecs tehnoloģija, NTFS ir daudz labāka, ja jums ir divējāda booting ar 98/ME, FAT32 ir vienīgā iespēja. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Kad es mēģināju instalēt jaunu kopiju XP un vajadzēja formatēt disku, tas nebija exceptling parastā veidā, lai es to izmēģināju ar FAT un to, kad, izmantojot, bet tad tas avarēja, un nav strādājusi kopš. |
![]() |
|
| Bookmarks |