menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

HDD nenalezena

Reply

Thread Tools
Old 26.prosince 2007, 12:54
Nový člen skupiny

Ahoj,
Ja som dúfal, že niekto mi môže pomôcť starým pc (Dell L433c), ktorá bola dáva mi pár mesiacmi. It was working fine, kým som sa rozhodol zmeniť 20G HD, že to prišlo s pre HD 40G a inštaláciu novej kópie systému XP, já delenie disku pomocou FAT32, nie je si istý, či to robí rozdiel. Avšak, to je, keď všetky moje problémy začali.

Ks zvyknutý topánka, dáva mi chybové hlásenie, ktoré hovorí, že 'nainštaluje zavádzacie médium alebo HDD nenašli žiadne' Je užívanie hovoriť 'master Pri disk nebol nájdený', ale ja ju nevidím nič viac. Snažil som sa re-inštalácii stará cesta, ale to ani nejde zaviesť. Potom som dal oba disky v inom pc, a ono to nefunguje, dostanem rovnakú správu 'NO HDD "

Oba disky sú working fine, boli hľadanie vírusov, a tak prišiel čistý. Práve teraz som väčšiu starosť o súbory, ktoré som mal na disku miesto pc sám. Mám program načítať súbory, či môžem brať ono až k topánka. Prešiel som všetky protokoly. Som skontroloval všetky káble a dokonca zmenil som nastavit bios a nič práce.

Niekto v inom fóre navrhol stiahnutie ovládače pre IDE / SATA a doska, ale je to starý systém a je ťažké nájsť. Našiel som nejaké ovládače, ale nie som si istý, či sú tie správne. Nechápem, prečo 20G HD nebude topánka v inom systéme, keď bola činnosť citlivý, keď som to zmenil. Mal by sa spustiť v inom systéme, running XP, ale to nie je!! Urobil som niečo na tento pevný disk, ktorý je každý systém popletl som si to v.

Tu je zoznam všetkého, čo som urobil;
1 ... Zmena IDE káble a uistili sa, je to spojenie, kde je čo robiť.
2 ... Made, či sú všetky nastavenia v poriadku, vrátane zavádzania sekvencií (všetky objednávky)
3 ... som nastavit bios na predvolené nastavenia a všetky ostatné nastavenia a aj (auto)
4 ... Snažil som sa nakladania nájazd IDE disky a vodiči pri inštalácii novej kópie systému XP
5 ... Snažil som sa topánka s CDROM a diskety.
6 ... som používať rôzne spúšťacej diskety ako disk zavádzací Ultimate (UBCD) a od bootdisk.com
7 ... Snažil som Inštalácia Windows 98, 2000, ME a XP
8 ... Snažil som sa uvedenie HD mikiny v rôznych pozíciách, aj som sa snažil bez prepojky
9 ... Snažil som sa pomocou rôznych HD a nikto sa topánka s týmto systémom

POMOC ... PROSÍM, niekto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thanks in advance
Menzina
Old 27.prosince 2007, 11:27
Darcu Skupina

Znie to ako na doske IDE radič na základnej doske sa rozhodla AWOL som sa stretol s týmto niečo simular so starším systémom som hrať, a to bolo spôsobené, keď som pripojený jeden pevný disk sa k základnej doske a bola pripojená stuha kábel nesprávny spôsob bicykli a zatroubil na IDE radič a radič pre pevný disk.

Môj systém: --

Processor (s):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Základná doska:
ACER EG31M
Pamäť RAM:
2 GIG DDR2 667
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 8400GS
Zvuková karta:
Realtek High Definition Palubný
Pevný disk (y):
500GB + 250gigabajt + 180gigabajt SATA 2
Optická mechanika (s):
DVD + RW DVD
Case / PSU:
Neznačkové veci a psov @ 500 watt
Chladenie:
STOCK
Sieť / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (s):
19 "LCD a 15 Inch LCD
Operačný systém (y):
Triple Zavádzacia - Windows Vista Ultima
Old 27.prosince 2007, 12:33
Nový člen skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal zerocool View Post
Znie to ako na doske IDE radič na základnej doske sa rozhodla AWOL som sa stretol s týmto niečo simular so starším systémom som hrať, a to bolo spôsobené, keď som pripojený jeden pevný disk sa k základnej doske a bola pripojená stuha kábel nesprávny spôsob bicykli a zatroubil na IDE radič a radič pre pevný disk.
Už si niekedy spravit?
Je to ešte opraviteľný?

Vďaka za reakciu ........
Old 28.prosince 2007, 03:40
Darcu Skupina

Urobil som to spraví, použil ide pci kartu a nový pevný disk
Old 29. decembra 2007, 15:43
Člen Skupina

Ďalšia vec, prečo ste s použitím FAT32, ktorá je stará technika, NTFS je oveľa lepšie, ak si nie ste duální zavádzanie s 98/Me, FAT32 je jediná možnosť.
Old 30. decembra 2007, 17:26
Nový člen skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal Axegrinder View Post
Ďalšia vec, prečo ste s použitím FAT32, ktorá je stará technika, NTFS je oveľa lepšie, ak si nie ste duální zavádzanie s 98/Me, FAT32 je jediná možnosť.

Keď som sa pokúsil nainštalovať novú kópiu XP a potrebné na formátovanie disku, nebolo exceptling normálnym spôsobom a tak som sa pokúsil s FAT a kedy pomocou, ale potom sa zrútil a nebol pracoval od roku.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.