мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

ХДД није пронађена

Reply

Тхреад Тоолс
Old 26. Нов 2007, 12:54
Нови члан групе

Здраво,
Надам неко може да ми помогне са старог рачунара (Делл Л433ц) да је давање да ме је пре пар месеци. Он је радио добро док нисам одлучио да промени се ХД 20Г који је дошао са, за 40г ХД и инсталирате нове копије КСП-ја партицију помоћу диск ФАТ32 није сигуран да ли то прави разлику. Међутим, то је када све своје проблеме почео.

ПЦ навика подизања система, он ми даје поруку о грешци која каже 'инсталирате покретачки медији или ХДД-Није пронађена "је користите да се каже' При мајстор диск није пронађен", али ја не видим више. Покушао сам да поново инсталирате стари диск, али не за покретање било. И онда ставити и дискове на другом рачунару и не ради, добијем исту поруку "НЕ ХДД-"

Оба хард дискова радили су у реду, они су за скенирање вируса и како је дошао до чисте. Управо сада сам више бриге о датотекама које сам имао на диску уместо на ком сам. Имам програм за преузимање датотека, ако могу да се то чизма. Сам ја отишао кроз све протоколе. Сте проверили сам све каблове, па чак и да их промени, реконфигурацију сам БИОС и ниста радова.

Неко на другом форуму је предложио скидање драјвера за ИДЕ / САТА и матичне плоче, али је стари систем и то је тешко наћи. Нашао сам неке драјвере, али нисам сигуран да ли они праве. Не разумем зашто се ХД 20Г неће покретање у другом систему када је радио у реду када сам га променио. То би требало да покренете у другом систему ради КСП, али то не! Сам нешто за овај хард диск да се петљају се сваки систем сам га ставио унутра

Ево списак све сам урадио;
1 ... Промени ИДЕ каблове и да ли се то повезати, где је требало да.
2 ... Направљен да ли су све поставке су у реду, укључујући и покретање секвенци (све поруџбине)
3 ... сам подесити да подразумевано подешавање БИОС-а и све остале поставке, као (аутоматско)
4 ... сам покушао учитава РАИД дискова и ИДЕ драјвере приликом инсталације свеже копије КСП -
5 ... сам покушао да се покрене са ЦД-РОМ и флопи.
6 ... сам користити различите дискове за подизање као и Ултимате Боот диска (УБЦД) и из боотдиск.цом
7 ... сам покушао инсталацију оперативног система Уиндоус 98, 2000, МЕ и КСП -
8 ... сам покушао ХД постављање џампера на различитим позицијама, и ја сам покушао без џампера
9 ... покушао сам помоћу различитих се ХД и нико неће покретање са системом

Помоћ ... молим вас, СВАКО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Хвала унапред
Мензина
Old 27. Нов 2007, 11:27
Донаторска Група

Звучи као на броду ИДЕ контролер на матичној плочи је одлучио да АУОЛ сам наишао на ову симулар нешто са старијим систем сам био играње около са те је изазвао кад сам прикључен један харддриве ин на матичној плочи и да је прикључен на тракасти кабл на криви пут облина и духати ИДЕ контролер и харддриве на контролеру.

Мы Сыстем: --

Процесор (и):
Интел 2.4Гхз цоре 2 Куад
Матичне плоче:
Ацер ЕГ31М
РАМ меморија:
2 чезе ДДР2 667
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 8400ГС
Соунд Цард:
Реалтек високе дефиниције Онбоард
Тврди диск (и):
500ГБ + 180гб + 250ГБ САТА 2
Оптички погон (е):
ДВД-РУ + ДВД
Цасе / псу:
Цасе псу Унбрандед и @ 500 Уатт
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Реалтек ПЦИ-Е гигабите НИЦ
Монитор (е):
19 "ЛЦД и 15 инчни ЛЦД
Оперативни систем (е):
Трипле боот - Уиндоус Виста Ултимат
Old 27. Нов 2007, 12:33
Нови члан групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы зероцоол View Post
Звучи као на броду ИДЕ контролер на матичној плочи је одлучио да АУОЛ сам наишао на ову симулар нешто са старијим систем сам био играње около са те је изазвао кад сам прикључен један харддриве ин на матичној плочи и да је прикључен на тракасти кабл на криви пут облина и духати ИДЕ контролер и харддриве на контролеру.
Јесте ли икад то поправити?
Да ли је још поправљив?

Хвала на одговору ........
Old 28. Нов 2007, 03:40
Донаторска Група

Ја сам то поправити, а користи се ИДЕ ПЦИ картице и нови тврди диск
Old 29. Нов 2007, 15:43
Мембер Гроуп

Још једна ствар, зашто су вам користећи ФАТ32, то је стара технологија, НТФС је пуно боље, осим ако се дуал боотинг са 98/ме, ФАТ32 је једини избор.
Old 30. Нов 2007, 17:26
Нови члан групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Аксегриндер View Post
Још једна ствар, зашто су вам користећи ФАТ32, то је стара технологија, НТФС је пуно боље, осим ако се дуал боотинг са 98/ме, ФАТ32 је једини избор.

Кад сам био тежак за увести кога у свјежем копију КСП и потребно да се форматирате диск, није ексцептлинг уобичајени начин на тај начин ЈА суђен то с ФАТ и када путем, али онда је пала и није радила од.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц