az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

HDD bulunamadı

Reply

Konu Araçları
Old 26 Aralık 2007, 12:54
Yeni Üye Grubu

Default HDD bulunamadı

Merhaba,
Birisi eski bir PC (Dell L433c) Benim için önce birkaç ay verirken bana yardımcı olabilir umut ediyorum. Kadar bir 40G HD için 20G HD ile bu geldi, değiştirmek ve XP için yeni bir kopyasını yüklemeye karar İyi çalışıyordu; eğer bir fark yapar ben sürücüyü FAT32 kullanarak, emin değilim bölümü. Ancak bu, zaman tüm sorunlar başlamıştır.

PC alışkanlık önyükleme, bana 'Bu Pri ana sürücü bulunamadı' ama görmüyorum söylemek kullanmak bulunan bu bir önyüklenebilir medya veya Hayır HDD yüklemek şeklinde bir hata mesajı verir daha fazla. Ben tekrar denedim-eski sürücü yükleme, ama değil açılış ya. Daha sonra başka bir PC her iki sürücü koymak ve bu işe yaramazsa, ben "Aynı mesajı 'NO HDD almak

Her iki sabit sürücüler güzel çalışıyorduk, bu virüs ve tarama her iki temizlemek geldi. Şu anda ben yerine disk üzerinde olduğu dosyaları hakkında daha fazla endişe ediyorum kendisini adet. Ben dosyaları almak için bir program Eğer boot bulabilirsiniz var. Tüm protokolleri üzerinden gittim. Ben ve tüm kabloları kontrol ettik bile değişti, ben yeniden BIOS ve hiçbir şey çalışır ettik.

Başka bir forumda biri IDE için sürücüleri indirirken önerdi / SATA ve anakart, ama eski bir sistem ve bunu bulmak zor. Bazı sürücüler buldum ama eğer doğru olanlar olduğunuzda emin değilim. Başka bir sistem neden 20G HD olacak önyükleme zaman ben değiştirildi iyi çalışıyordu anlamıyoruz. Başka bir sistem XP çalıştıran It gerekir önyükleme ama değil! Ben inç koy her sistemin oynamayı bu sabit disk için bir şey yaptım

Burada yaptık herşeyi's a list of;
1 ... IDE kabloları değiştirin ve emin bir yere connect's yapılan varsayalım.
2 ... Yapılan tüm ayarları, önyükleme dizileri (tüm siparişler dahil) doğru olduğundan emin
3 ... Ben ayarını ve diğer ayarları da (otomatik) varsayılan BIOS kurduğunuzda
4 ... Ben baskın sürücü ve IDE sürücüleri ne zaman XP yeni kopyasını yüklerken yükleme denedim
5 ... Ben CDROM ve disket ile boot denedim.
6 ... I've The Ultimate önyükleme disketi (UBCD) ve bootdisk.com gibi farklı önyükleme disketleri kullanmak
7 ... Windows 98, 2000, ME ve XP yüklemeyi denedim
8 ... farklı konumlarda olan HD jumper'ların yerleştirerek denedim, ben de jumper'ların denedim
9 ... kullanmaliyim denedim farklı HD ve yok olacaktır önyükleme bu sistem ile

YARDIM ... LÜTFEN, herkes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thanks in advance
Menzina
Old 27 Aralık 2007, 11:27
Bağış Grubu

Default HDD bulunamadı

Pano IDE denetleyicisinde anakart gibi Sesler AWOL için, ben ve çevresinde oynuyordum o zaman bir anakart ve sabitdisk takılı Kurdeleyi kablosu takılı vardı neden oldu eski bir sistem olan şey için simular karşılaştıysanız karar verdi yanlış şekilde yuvarlak ve ve ve sabitdisk kontrolörü IDE denetleyicisi patladı.

Benim Sistemi: --

İşlemci (ler):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Anakart:
ACER EG31M
RAM hafıza:
2 GIG DDR2 667
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 8400GS
Ses Kartı:
Realtek High Definition Onboard
Sabit Disk (ler):
500gb + 250GB + 180gb SATA 2
Optik Sürücü (ler):
DVD + RW DVD
Case / PSU:
Unbranded Davası ve PSU 500 Watt @
Soğutma:
STOK
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitör (ler):
19 "LCD ve 15 inç LCD
İşletim Sistemi (ler):
Üçlü Önyükleme - Windows Vista Ultimat
Old 27 Aralık 2007, 12:33
Yeni Üye Grubu

Default HDD bulunamadı

Alıntı:
Originally Posted by zerocool View Post
Pano IDE denetleyicisinde anakart gibi Sesler AWOL için, ben ve çevresinde oynuyordum o zaman bir anakart ve sabitdisk takılı Kurdeleyi kablosu takılı vardı neden oldu eski bir sistem olan şey için simular karşılaştıysanız karar verdi yanlış şekilde yuvarlak ve ve ve sabitdisk kontrolörü IDE denetleyicisi patladı.
Hiç tamir mi?
Hatta fixable mi?

........ Yanıt için teşekkürler
Old 28 Aralık 2007, 03:40
Bağış Grubu

Default HDD bulunamadı

Ben bir IDE PCI kart ve yeni bir sabit disk kullanılan düzeltme yaptı
Old 29 Aralık 2007, 15:43
Üye Grubu

Default HDD bulunamadı

Eğer 98/Me ile önyükleme çift olan başka bir şey, neden, bu teknoloji eski FAT32 kullanıyorsanız, NTFS çok daha iyi olduğunu, FAT32 tek seçenektir.
Old 30 Aralık 2007, 17:26
Yeni Üye Grubu

Default HDD bulunamadı

Alıntı:
Originally Posted by Axegrinder View Post
Eğer 98/Me ile önyükleme çift olan başka bir şey, neden, bu teknoloji eski FAT32 kullanıyorsanız, NTFS çok daha iyi olduğunu, FAT32 tek seçenektir.

Ben XP'nin yeni bir kopyasını kurmak ve biçimlendirmek için sürücü gerekli çalışıyordum, bunu ben FAT ve zaman ile de denedim normal şekilde exceptling değil, ancak daha sonra ve kaza Bu beri çalışmış değil bir yıl olmuştur.
Reply

Register

Bookmarks