менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Жорсткий диск не знайдено

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 грудня 2007, 12:54
Нові члени групи

Default Жорсткий диск не знайдено

Здравствуйте,
Я сподіваюся, хтось може допомогти мені в старий комп'ютер (Dell L433c), який давав мені пару місяців тому. Вона працює добре, поки я вирішив змінити 20G HD, що вона прийшла з для HD 40G і встановити нову копію XP, я розділ диску за допомогою FAT32, не впевнений, що є різниця. Разом з тим, що, коли всі мої проблеми почалися.

Завантаження ПК звичаєм, він дає мені повідомлення про помилку 'встановити завантажувальний носій або жорсткий диск не знайдено "Це використання сказати:" При Майстер диск не знайдений ", але я не бачу, це більше. Я спробував перенастроювання старий диск, але він не завантажується небудь. Потім я поклав обидва диска в інший комп'ютер і він не працює, я отримую те саме повідомлення 'NO HDD "

Обидва жорстких дисків працюють добре, вони були сканування на віруси і як підійшов чистими. Зараз я більше турботи про файлах, що в мене на диску замість того, щоб комп'ютер сам. Я написав програму для вилучення файлів, якщо я можу отримати його для завантаження. Я пройшла через усі протоколи. Я перевірив всі кабелі і навіть їх змінив, я переналаштувати BIOS і нічого не працює.

Кто-то в іншому форумі запропонували завантаження драйверів для IDE / SATA і материнської плати, але це стара система, і важко знайти. Я знайшов кілька драйверів, але я не впевнений, що вони правильні. Я не розумію, чому 20G HD не буде завантажуватися в іншій системі, коли вона працювала добре, коли я змінив його. Він повинен завантажитися в іншій системі Running XP, але це не значить!! Я зробив щось на це жорсткий диск, який's Мессінг кожну систему, я поклав його дюйма

Ось список усього, що я зробив;
1 ... Змінити IDE кабелі і переконайтеся, що воно Connect, де це можна подумати.
2 ... Зроблено впевнений, що всі налаштування правильні, включаючи завантажувальні послідовності (всі замовлення)
3 ... я встановити в BIOS за замовчуванням і всі інші параметри, а також (Авто)
4 ... Я намагалася завантаженням дисків і RAID IDE драйверів під час встановлення нової копії XP
5 ... Я намагалася завантажитися з CD-ROM і флоппі.
6 ... я використовувати різні завантажувальні диски як диск Ultimate Boot (UBCD) і bootdisk.com
7 ... Я спробував встановити Windows 98, 2000, ME і XP
8 ... Я намагалася розміщення HD перемичок в різних позиціях, я також намагався не перемичок
9 ... Я пробував використовувати різні HD і ніхто не буде завантажуватися з цією системою

Довідка ... БУДЬ ЛАСКА, ХТО-НЕБУДЬ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Спасибо заранее
Menzina
Old 27 грудня 2007, 11:27
Донор групи

Схоже, на борту контролера IDE на системній платі вирішило самоволку, я зіткнувся щось подібне в цьому з дорослими системі я грав в околицях с і воно викликано, коли я підключив жорсткий диск на материнській платі і додає шлейф неправильний шлях і він підірвав IDE-контролера та контролера жорсткого диска.

Моя система: --

Процесор (и):
2.4Ghz Intel Core 2 Quad
Материнська плата:
ACER EG31M
ОЗУ:
2 гігабайт DDR2 667
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 8400GS
Звукова карта:
Realtek High Definition Бортові
Жорсткий диск (и):
500gb + 250GB + 180GB SATA 2
Оптичний привід (и):
DVD RW + DVD
Діло / PSU:
Марочні Корпус і блок живлення потужністю 500 Вт @
Охолодження:
STOCK
Мережі / Інтернет:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Монітор (и):
19 "РК-дисплей і 15-дюймові РК --
Операційна система (и):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Old 27 грудня 2007, 12:33
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав ZeroCool View Post
Схоже, на борту контролера IDE на системній платі вирішило самоволку, я зіткнувся щось подібне в цьому з дорослими системі я грав в околицях с і воно викликано, коли я підключив жорсткий диск на материнській платі і додає шлейф неправильний шлях і він підірвав IDE-контролера та контролера жорсткого диска.
Ви коли-небудь це виправити?
Є ще можна виправити?

Дякуємо за відповіді ........
Old 28 грудня 2007, 03:40
Донор групи

Я зробив це виправити, використовуваних карт PCI IDE і новий жорсткий диск
Old 29 грудня 2007, 15:43
Член групи

Інша справа, чому ви використовуєте FAT32, тобто старі технології, NTFS набагато краще, якщо ви не подвійну завантаження з 98/Me, FAT32 є єдиним варіантом.
Old 30 грудня 2007, 17:26
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав Axegrinder View Post
Інша справа, чому ви використовуєте FAT32, тобто старі технології, NTFS набагато краще, якщо ви не подвійну завантаження з 98/Me, FAT32 є єдиним варіантом.

Коли я намагався встановити нову копію XP і необхідних для форматування диска, він не exceptling звичайним способом я намагався її жиром і, коли шляхом, але потім він впав і він не працював з тих пір.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Jsdvwsdk.dll не може бути знайдено тільки в IE8 Памела Веб-браузери & FTP-клієнти 0 5 червня 2009 23:52
Помилка DNS - сервера не може бути знайдений cousinjack Веб-браузери & FTP-клієнти 5 17 грудня 2008 14:10
CD-ROM не знайдено ritzraff Знімні накопичувачі І ЗМІ 11 10 липня 2008 16:53
Сервер не знайдено needhelp Мережа, Модеми & VoIP 17 15 квітня 2008 18:40
Втрачений і знайдений Alex Off Topic Discussion 1 22 липня 2007 09:53
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.