![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Я сподіваюся, хтось може допомогти мені в старий комп'ютер (Dell L433c), який давав мені пару місяців тому. Вона працює добре, поки я вирішив змінити 20G HD, що вона прийшла з для HD 40G і встановити нову копію XP, я розділ диску за допомогою FAT32, не впевнений, що є різниця. Разом з тим, що, коли всі мої проблеми почалися. Завантаження ПК звичаєм, він дає мені повідомлення про помилку 'встановити завантажувальний носій або жорсткий диск не знайдено "Це використання сказати:" При Майстер диск не знайдений ", але я не бачу, це більше. Я спробував перенастроювання старий диск, але він не завантажується небудь. Потім я поклав обидва диска в інший комп'ютер і він не працює, я отримую те саме повідомлення 'NO HDD " Обидва жорстких дисків працюють добре, вони були сканування на віруси і як підійшов чистими. Зараз я більше турботи про файлах, що в мене на диску замість того, щоб комп'ютер сам. Я написав програму для вилучення файлів, якщо я можу отримати його для завантаження. Я пройшла через усі протоколи. Я перевірив всі кабелі і навіть їх змінив, я переналаштувати BIOS і нічого не працює. Кто-то в іншому форумі запропонували завантаження драйверів для IDE / SATA і материнської плати, але це стара система, і важко знайти. Я знайшов кілька драйверів, але я не впевнений, що вони правильні. Я не розумію, чому 20G HD не буде завантажуватися в іншій системі, коли вона працювала добре, коли я змінив його. Він повинен завантажитися в іншій системі Running XP, але це не значить!! Я зробив щось на це жорсткий диск, який's Мессінг кожну систему, я поклав його дюйма Ось список усього, що я зробив; 1 ... Змінити IDE кабелі і переконайтеся, що воно Connect, де це можна подумати. 2 ... Зроблено впевнений, що всі налаштування правильні, включаючи завантажувальні послідовності (всі замовлення) 3 ... я встановити в BIOS за замовчуванням і всі інші параметри, а також (Авто) 4 ... Я намагалася завантаженням дисків і RAID IDE драйверів під час встановлення нової копії XP 5 ... Я намагалася завантажитися з CD-ROM і флоппі. 6 ... я використовувати різні завантажувальні диски як диск Ultimate Boot (UBCD) і bootdisk.com 7 ... Я спробував встановити Windows 98, 2000, ME і XP 8 ... Я намагалася розміщення HD перемичок в різних позиціях, я також намагався не перемичок 9 ... Я пробував використовувати різні HD і ніхто не буде завантажуватися з цією системою Довідка ... БУДЬ ЛАСКА, ХТО-НЕБУДЬ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Спасибо заранее Menzina |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, на борту контролера IDE на системній платі вирішило самоволку, я зіткнувся щось подібне в цьому з дорослими системі я грав в околицях с і воно викликано, коли я підключив жорсткий диск на материнській платі і додає шлейф неправильний шлях і він підірвав IDE-контролера та контролера жорсткого диска.
| |||
| |||
| Цитата:
Є ще можна виправити? Дякуємо за відповіді ........ |
|
| |||
| |||
| Я зробив це виправити, використовуваних карт PCI IDE і новий жорсткий диск |
|
| |||
| |||
| Інша справа, чому ви використовуєте FAT32, тобто старі технології, NTFS набагато краще, якщо ви не подвійну завантаження з 98/Me, FAT32 є єдиним варіантом. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Коли я намагався встановити нову копію XP і необхідних для форматування диска, він не exceptling звичайним способом я намагався її жиром і, коли шляхом, але потім він впав і він не працював з тих пір. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Jsdvwsdk.dll не може бути знайдено тільки в IE8 | Памела | Веб-браузери & FTP-клієнти | 0 | 5 червня 2009 23:52 |
| Помилка DNS - сервера не може бути знайдений | cousinjack | Веб-браузери & FTP-клієнти | 5 | 17 грудня 2008 14:10 |
| CD-ROM не знайдено | ritzraff | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 11 | 10 липня 2008 16:53 |
| Сервер не знайдено | needhelp | Мережа, Модеми & VoIP | 17 | 15 квітня 2008 18:40 |
| Втрачений і знайдений | Alex | Off Topic Discussion | 1 | 22 липня 2007 09:53 |
| Різьба Інструменти | |
| |