menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Hdd Problem

Reply

Thread Nástroje
Old 2.dubna 2008, 16:45
Člen Skupina

Default Hdd Problem

Ok já mít 250GB pevný disk Samsung již nainstalována do mého pc funguje dobře, v přístavu, SATA2, pak jsem šel do nainstalované Maxtor 80GB pevný disk, ive snažil všechny různé nastavení pinu, ive pokusil přepínání drát a ono tichý zvyklý zobrazovat v mém počítači, ale bios a zařízení jeslí říká, že exicts, já v současné době jen to změnil na SATA porty, to bylo v SATA 2, ale stále se nic nezměnilo, může někdo pomoci mne?

Kadejd
Old 2.dubna 2008, 17:27
Dárce Skupina

Default Hdd Problem

Dívali jste se v Ovládacích panelech, Nástroje pro správu disků Správa zjistit, co se stalo?

Můj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základní deska:
Asus A8N-VM CSM
Paměť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržení
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operační systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 2.dubna 2008, 18:28
Člen Skupina

Default Hdd Problem

Vlastně nikdy jsem se snažil, aby to fungovalo:), děkuji moc:)

Kadejd
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Gateway naběhnout problém - č. TPM nebo TPM má problém rajank Notebooky, Mobily a PDA 0 17. června 2009 22:35
Je to ISP nebo router problém (možná i modem problém?) amyreaney Sítě, Modemy & VoIP 0 10. červen 2009 17:24
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.