![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ok nekem van egy Samsung 250GB-os merevlemez már telepítve van a PC-m működik, egy SATA2 port, akkor én elmentem beiktatott egy Maxtor 80 GB-os merevlemez, ive próbált minden egyes tüske beállítások ive próbált kapcsol a drótot, és még mindig szokás felmutat A számítógépem, de a bios-és eszköz jászol azt mondja, hogy exicts, én jelenleg csak megváltoztatta egy SATA portot, olyan volt a SATA 2, de még mindig semmi sem változott, tud akárki segítsen nekem? Kadejd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Megnézted a Vezérlőpult Felügyeleti eszközök Lemezkezelés, hogy megtudja, mi történt?
| |||
| |||
| Igazából én soha nem próbáltam meg, hogy ez működik:), nagyon köszönöm:) Kadejd |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Gateway boot probléma - Nincs TPM TPM és a probléma | rajank | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 0 | 17. június 2009 22:35 |
| Ez egy internetszolgáltató vagy egy router probléma (esetleg még egy modem probléma?) | amyreaney | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 10. június 2009 17:24 |
| Téma eszközök | |
| |