![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ok turiu 250GB Samsung kietasis diskas jau įdiegta į mano PC veikia puikiai, o SATA2 uostą, tada nuėjau į įdiegta MAXTOR 80GB standusis diskas, IVE bandė visus skirtingus PIN parametrus, IVE bandė pereiti viela ir ji vis dar įpratęs rodomas mano kompiuteryje, bet BIOS ir prietaisas šieną sako exicts, aš dabar ką tik pakeitė jį į SATA port, jis buvo SATA 2, bet vis tiek, niekas nepasikeitė, Can anyone help me? Kadejd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar jūs žiūrite į Control Panel Administrative Tools Disk Management "ir sužinokite, kas nutiko?
| |||
| |||
| Tiesą sakant, aš niekada stengėsi, kad jis dirbo:), Thank you very much:) Kadejd |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Vartai boot problema - Nr TPM ar TPM yra problema | rajank | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 0 | Birželis 17, 2009 22:35 |
| Tai ISP arba router problema (galbūt net modemo problema?) | amyreaney | Networking, Modems & VoIP | 0 | Birželis 10, 2009 17:24 |
| Temos įrankiai | |
| |