менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Hdd проблеми

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 квітня 2008, 16:45
Член групи

Default Hdd проблеми

Добре в мене Samsung 250GB жорсткий диск вже встановлений на комп'ютері тонкої роботи, в SATA2 порту, тоді я пішов до установки Maxtor 80Гб жорстким диском, Ive випробували всі різні налаштування PIN-коду, Ive намагався комутації проводів і він ще звичай з'являтися У моєму комп'ютері, але BIOS і пристроєм вересня exicts каже він, я в даний час тільки що змінили його в SATA портів, це було в SATA-2, але все ще нічого не змінилося, може хто-небудь допомагати мені?

Kadejd
Old 2 квітня 2008, 17:27
Донор групи

Default Hdd проблеми

Ви дивилися в Панелі управління "Адміністрування" Керування дисками ", щоб дізнатися, що сталося?

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 2 квітня 2008, 18:28
Член групи

Default Hdd проблеми

Насправді я ніколи не пробував, що він працював:), велике спасибі:)

Kadejd
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.